Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

La Generalitat de Jordi Pujol

|

- Publicitat -

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, (segons es pot llegir al Punt del 8-9-2006), va advertir al PSC de “Jose” Montilla, que la Generalitat << no es com el govern d’un ajuntament, ni que sigui gran, ni com el d’una Diputació, es una altre cosa, i no nomes una administració>>.

Vull primer de tot , per evitar malentesos, insistir en que no soc militant de cap partit polític, i que en tots els comicis, faig us del meu dret a vot, i que el cedeixo a la formació política que m’ofereix mes garanties de solvència i benestar, reconeixent, que en alguna ocasió, també em soc equivocat, però ja fa molt de temps.

Publicitat

La referència feta a Montilla per Jordi Pujol, rau en que la seva Generalitat, fou la lloca que acotxà a tots els subordinats de que es gaudeix quan es disposa de una majoria absoluta, i es signen els convenis que s’han fet a mida i amb interessos particulars, deixant a segon terme, els interessos dels ciutadans, prioritzant els de les multinacionals i de l’alt empresariat, menyspreant el petit i mitja comerciant, provocant la claudicació de milers de petits empresaris, que en aquests moments, tothom clama per tornar a recercar, perquè es la única font de llocs de treball que pot garantir aquest esdeveniment de futur; però el mal ja es fet.

Quan fa referència a la immigració, voldria exposar,que vaig començar a treballar a SARFA fent línea regular de Palafrugell a Girona, Figueres i San Feliu de Guíxols, i algun altre servei, el mes de Juny de l’any 1989, quan ja començaren a venir alguns marroquins, i com s’ha demostrat cada dia em prosperat; a l’estació d’autobusos de Girona, diàriament apareixien noves cares amb el paperet arrugat amb el destí per on tenien d’agafar el bitllet que era “Palafruge”; a on era el S. Pujol ,protector i profeta de Catalunya? Ja no recorda, que molts d’aquells viatjaven amb bitllet pagat amb diners dels catalans?, per on entraven i com arribaren fins a Girona, perquè tothom sap que a Palafrugell hi havia la “lloca “ de distribució; dons bé, la Generalitat del S. Pujol no feu altre cosa que “ignorar” l’economia submergida, donat que en aquells moments, igual que en aquests, que tenim una taxa d’atur molt elevada, amb manca llocs de treball, i s’especulava amb la ma d’obra mes barata; ha on era la seva influencia per el suport donat, tant al PSOE de F. Gonzalez, com al PP del S. Aznar?

Ara que el tema “immigració, s’ha escapat de les mans, d’aquells governs que CiU donà aferrissat suport, el “messies”, es permet continuar menyspreant els catalans que no son Sants de la seva devoció, a pocs dies de unes eleccions al Parlament de Catalunya, i desprès dels comicis.

Catalunya a d’intentar de fer l’esforç de caminar sense caminadors, i s’han d’evitar les majories absolutes, per no tornar a caure en els mateixos errors viscuts. Desprès d’haver-me adreçat particular i directament al President de la Generalitat S. Jordi Pujol, demanant informació per intentar millorar el funcionament del meu negoci de carnisseria, i aportant la documentació corresponent, la resposta fou la següent:”En nom del molt Honorable President de La Generalitat S,Jordi Pujol, lamentablement ,no el podem informar i molt menys ajudar, tota vegada que es desconeix el funcionament del seu negoci”; signat per el S. Lluís Prenafeta ( Registre de sortida nª1847, del dia 14-11-80), aquell que tenia una finca a la Costa Brava, (que si la memòria no em traeix, segons la premsa de l’època), en situació de il·legalitat, A quants petits comerciants es doná aquesta resposta, durant els vint-i-quatre anys de CIU presidint La Generalitat?

Publicitat

Opinió

Minut a Minut