Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Al Sr, Joaquim Nadal

|

- Publicitat -

Sr. Joaquim Nadal:
Benvolgut: Reprodueixo íntegre la seva carta perquè ningú al·legui ignorància del contingut , i que jo intentaré matisar tot seguit, i que diu així:
“Sr. Màrius Viella Sabater
Benvolgut senyor;
He rebut el correu que heu adreçat al conseller Huguet.
Podríem avaluar si La Bisbal perd pes o no i si és una ciutat en reconversió que és capital però que te pocs dels elements administratius i de serveis que configuren una capital .
Ara bé, puc assegurar-li que passi per on passi la variant de La Bisbal no condemnarà la ciutat al pacta de la fam.
Cap de les variants que s’han fet ha tingut conseqüències negatives per les ciutats “beneficiades”.
Ben cordialment, (signat)
Joaquim Nadal i Farreras
Barcelona, 25 de juny de 2008

M’agradaria saber perquè el Sr. Huguet s’ha escapolit de donar la seva opinió . tota vegada que crec que es molt important per els bisbalencs saber que pensa el Conseller de Comerç de la Generalitat de Catalunya referent al problema que es planteja amb motiu de la variant .
Quan fa referència a les avaluacions , em temo que s’han pres decisions sense tenir en compte aquest detall tant important , com es estudiar les repercussions al desenvolupament de La Bisbal , si provoquem o facilitem la reducció del trànsit turístic i automobilístic de pas per el centre de La Bisbal.
Vostè diu , que te pocs elements administratius i de servei que configuren una capital , i que jo estic d’acord i que comparteixo amb vostè, però que estic convençut de que no tota la culpa es dels bisbalencs , i que de ben segur a mancat voluntat política i administrativa en benefici d’altres poblacions, i que ja be de molt lluny; i es per aquesta raó que faig alçaprem una vegada mes en la necessitat de cobrir un tros del riu Daró per aparcament , que es un dels atractius i serveis mes importants que pot oferir una Ciutat que aspira a una sostenibilitat compatible, junt amb altres polítiques i gestions que despertin l’interès dels forans.
En quan a conseqüències negatives de les variants que s’han fet, seria molt llarg de discutir , però, si que dic que quan es va fer la de Santa Cristina d’Aro, tot el comerç que estava a la carretera va tenir de canviar els hàbits, perquè no venien una escombra; Mont-ras ja comença a bufar , igual com els pobles de la Garrotxa; una part molt important del producte que ofereix La Bisbal només es ven si enlluerna, i per això s’ha de veure d’aprop , i no des de la variant.
Tot i que estic en contra de quelcom variant i si a favor de un desviament de “camions en ruta”, m’agradaria saber si ha rebut la meva proposta , que crec que seria la mes positiva per a La Bisbal i per tots , que es la construcció de un viaducte per el Nord de Corçà i de Castell d’Empordà fins a Canapost, igual o semblant al de “Millau a l’estat francès,.
Màrius Viella 40475590 Y La Bisbal d’Empordà 4-7-2008 T/. 972640762

Publicitat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut