Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Carta al President del Govern Mariano Rajoy

|

- Publicitat -

             Carta al President del Govern Mariano Rajoy
 
Desprès de molts anys de submissió per ignorància farcida de necessitat de treballar pel futur de la meva família , ara que ja estic jubilat amb prop de 82 anys, se’m’ ha encès la llum vermella del cervell , desprès veure, llegir i escoltar les grans i inquisidores salvatjades que vostè i el seu govern, diuen que portaran a terme , si els catalans partidaris de votar 1-O porten a terme la tasca que per dret tenen tots els ciutadans d’arreu , que es votar .
De Catalans fantasmes , també en tenim com també de lladres i corruptes, però cada dia en queden menys a les institucions ; però aquesta carta no va dirigida als catalans , sinó a vostè. Per no ofendre-l , no diré lo que penso de vostè, però sí que intentaré fer-li memòria de moltes coses que vostè va prometre i no ha complert, per tant, vostè per mi es un mentider , que la seua paraula no pot tenir cap garantia de credibilitat.
Quan va destronar a Rodríguez Zapatero , havia promès i s’havia compromès a crear dos milions de llocs de treball , i a partir d’aquí no a complert res de lo que a predicat en les campanyes electorals , i si algun lloc de treball a creat , de ben segur que son dintre els departaments de justícia i centres penitenciaris,  per protegir als seus amics i socis de partit, a part d’animar-los amb frases de confiança, com “Luis se fuerte”; però lo mes rellevant es, la predisposició del seu entorn , a esmicolar el procés que te com objectiu la majoria de la societat catalana …. l’1-Octubre, “VOTAR”, SI ho NO.
Sr. Rajoy, segons es van desenvolupant els esdeveniments per a Catalunya amb les amenaces de paralitzar tots els serveis per evitar que els catalans puguin exercir el dret a votar, espero que desprès de l’invasio militar i policial, no posi els tancs al carrer com algun cadell de la seva llopada a suggerit; no crec que vostè sigui una persona dolenta , però si crec que esta mal acompanyat , mal assessorat i mal aconsellat  per corbs amb esperit d’àliga real, reflectida en la bandera espanyola amb el lema “ España una grande i libre” , que no ho va ser mai.i ara tampoc.
El dia 10 de setembre, vaig penjar al meu balcó una pancarta que diu: “NO TINC POR DE LA DEMOCRACIA ,  TINC POR DE LA NOSTALGIA DEL FRANQUISME  …. SI, VULL VOTAR …..SI; espero poder-li tenir fins el dia 2-O com a mínim.
Màrius Viella       La Bisbal d’Empordà 15-IX-2017       T/. 972640762
 
 
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut