Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

O caixa o faixa

|

- Publicitat -

Entre les perspectives de fracàs de l’estatut , i les falsedats del president S. Zapatero, crec que el S. Montilla tindria de consultar a la directiva del PSC, si ha arribat l’hora de posar els punts sobre les iii, i allò altre a sobre la taula, i també donar les gràcies al S. Saura i al S. Herrera , per la prorroga donada a la Sa. De la Vega , per poder portar a terme els seus propòsits.

A arribat el moment i la oportunitat per el S. Montilla , de mostrar a Catalunya fins on arriba el seu sentiment com a andalús catalanitzat, que per altre costat crec que els 25 diputats al Congres ,ja no tindrien d’esperar cap consigna , perquè Catalunya ja no aixecarà mes el cap , si permetem aquesta espoliació; les eleccions passades ,Catalunya vota en contra del PP, però vist els resultats , i la descoberta del veritable personatge del President del govern S: Zapatero , tinc els meus dubtes a l’hora de valorar si fou una decisió encertada , tot i que mai votaré PP.

Publicitat

S. Montilla crec que es hora de treure’s la vena dels ulls, i ser realista; la falsedat del S Zapatero es manifesta per diverses raons , que ja son paleses en aquests moments com es l’incompliment de les promeses a tot lo referent a l’estatut ; però es que si tenim en compta la seva insistència en mantenir al govern a membres com la Sa. Magdalena Álvarez , al fracassat aspirant a alcalde de Madrid S. Sebastián que vol regalar bombetes, al S. Solbes amagant dades o informació de la situació econòmica, i la seva trencada de la guardiola per solucionar el problema de la banca; (100.000.000.000€), perquè pugui continuar extorquin als ja arruïnats ciutadans, i als petits i mitjans empresaris , crec que es per prendre la decisió, que Catalunya i el PSC han d’intentar emancipar-se i caminar sols , perquè de companys de viatge d’aquesta mena, que compren els vots dels gallecs i dels bascos, (200.000.000.€), per poder continuar espoliant Catalunya , amb els diners que es tenien d’haver inverti per compromís, en el benestar dels ciutadans , la veritat es que no ens calen; espero que els 25 honorables diputats catalans, (PSC), que defensen Catalunya al Congres dels Diputats a Madrid sabran quan han de dir “SI “, i quan han de dir “NO”. Sense por del PP, perquè si no sabem aprofitar aquesta carta de base, de ben segur que ens fotrant “canari”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut