Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Podemos , podran si son intel·ligents, cosa poc comú.

|

- Publicitat -

.
Ara que “Podemos”s’ha posat de moda , i que sembla amb una embranzida espectacular i esperançadora , a fi de que les majories absolutes en aquest estat , de moment quedin una mica mes controlades ,crec que seria convenient , saludable i transparent tal com diuen que serà la seva gestió, fer una declaració de bens i immobles per part dels familiars i membres que encapçalen la nova formació política , i que de ben segur seran els que ocuparan càrrecs de responsabilitat , en cas de aconseguir posicions en el govern. Tots sabem que això no es cap garantia d’honestedat, perquè el diner no necessita forats massa grossos per evadir-se, quan hi ha gent especialitzada en fer-lo desaparèixer; però seria  una acció de bona voluntat al seu favor , i que futurs votants , de ben segur reconeixerien i agrairien..
El Sr. Pablo Iglesias, s’equivoca anant a determinats programes de determinades cadenes de TV, nomes criticant la corrupció , que tots ja sabem que existeix en aquest país , i posant com exemple de la seva ideologia, governs i nacions o estats que no gaudeixen del reconeixement general. Aquest nounat dirigent polític , ara te la oportunitat de la seva vida per demostrar al mon, que per ser polític, nomes s’ha de tenir ganes de voler-ho  ser, però per ser un honrat polític , s’ha de ser honrat abans, i convençut que res el farà canviar.
La transparència que vol que imperi en el seu programa i esdevenir, l’ha de portar a  alliberar als diputats, de la hipoteca del seu vot tant al Congres com al Senat que s’hauria de suprimir; el vot a de ser lliure i secret en totes les votacions ; tothom a de tenir la llibertat d’expressar la conformitat ho no, mitjançant el vot sense el risc de ser recriminat. Aquesta es l’estafa de les majories absolutes , en aquest país , perquè neguen als diputats i membres de govern el dret d’expressar allò que pensen, tot i que també es de domini públic , que la majoria de diputats nomes i son per donar el vot, perquè al Congres , hi fan lo mateix que un gos a missa.
Màrius Viella        La Bisbal d’Empordà 23-7-2014     T/972640762

Publicitat

Opinió

Minut a Minut