Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Setmanari de comunicació

|

- Publicitat -

Benvolgut: En la seva etapa de Conseller en cap , quan junt amb l’exconsellera de benestar i família , la Sa. Irene Rigau signaren el llibre blanc de la gent gran, tinc que dir que em vaig il·lusionar , fins al punt d’arribar a confiar amb vostè , tot i que no em captivava el seu programa ; m’agradaria que recordes l’intercanvií de correus electrònics ; ( soc Màrius Viella de La Bisbal d’Empordà, que fa mes de quatre anys que vaig al darrera de un setmanari de comunicació per a la gent gran); malauradament tot allò s’ha esvaït, i no voldria pensar que vostè n’és el culpable, perquè molts dels seus socis col·laboradors ,també han contribuït al meu fracàs.

Però si que crec que l’egoisme i l’afany de poder, l’ha portat per el camí equivocat fins al punt de provocar incertesa entre els seus simpatitza’ns i l’electorat de CIU, des de l’aprovació de l’estatut al Parlament de Catalunya: Vostè ha sigut golós de protagonisme, i això el portà a trair l’acord del Parlament de Catalunya, quan només mancava un “bull” en les negociacions a Madrid, i que vostè amb nocturnitat ho va esclafar tot ,negociant amb el S. Zapatero l’estatut que a ell li convingué, alimentant per a vostè falses esperances, que difícilment mai les podrà portar a terme, perquè el S. Zapatero fou mes espavilat que vostè, tot i que l’hi a sortit el tret per la culata.
En tot moment insisteix confondre al ciutadà de Catalunya , intentant exercir pressió i força sobre el nou govern d’Entesa , amb amenaces i exigències vers les negociacions de tot allò que vostè va regalar a Madrid aquella famosa nit, i que altres comunitats han aconseguit sense cap problema.

Publicitat

S. Mas , el seu comportament vers el govern d’Entesa , no es diferencia massa del comportament dels Srs. Acebes i Zaplana amb el govern de Rodríguez Zapatero; sigui coherent i responsable dels seus errors per el be de Catalunya, a menys que tingui nostàlgia de “l’aznarisme”; no posi mes pals a les rodes i doni suport al nou govern d’Entesa ,a fi de que quan es tingui de negociar a Madrid allò que vostè no va saber defensar aquella nit, i perquè el S. Montilla tingui el coratge necessari per deixar ben clar quin es el lloc del PSOE, i quin es el lloc del Govern d’Entesa de Catalunya, que si no ho fa com correspon, i com tots creiem que s’ha de fer, de ben segur que en els propers comicis, vostè no tindrà cap problema per ocupar la principal cadira de la Generalitat de Catalunya., i si no la pot ocupar, donis per satisfet , que serà una bona senyal de que Catalunya serà en el seu bon camí, gràcies també a la seva col·laboració.

AL Sr. ARTUR MAS
12-7-2002

Estic llegint amb satisfacció, que el Sr. Mas, va fer la presentació del llibre blanc al qual han elaborat un grup de 37 experts socials, amb 50 propostes i 14 recomanacions, dirigides als ja jubilats i els futurs.

Jo, jubilat, que sóc un gran aficionat a fer comentaris escrits sobre el que llegeixo, i sobre el que escolto, m´agradaria que entre aquestes propostes, s’hi trobés la que correspon a la meva afecció; o sia, un setmanari, on poder fer públiques les meves idees, i les de tots els jubilats que poden tenir la mateixa dèria meva, (que suposo que n’hi deu d´haver molts); no en reclamo la gratuïtat, ans al contrari, vull contribuir el seu manteniment, però amb les garanties de publicació de les meves idees i les de tots els participants. Un setmanari, pensat i elaborat, perquè els jubilats, es puguin comunicar i menisfetar respectuosament, sobre tot l’ho bo i l’ho dolent que ens envolta, (que de tot n’hi ha molt).

És molt interessant facilitar l’accés a les noves tecnologies, però segur que en la majoria dels casos, el pressupost no permet entrar en aquest sector de comunicació, i per aquesta raó, faig el suggeriment del “ setmanari” perquè segur que és a l´abast de tothom; i donat que l´idioma podria ser polèmic, no tinc cap reparo en que tothom pogués escriure, com l’hi fos més fàcil;( s’hi els jubilats tinguessin entre 20 i 40 anys, seria diferent.)

Voldria remarcar, que tot el que es pugui fer a favor del benestar dels jubilats, és molt lloable, i ha de ser benvingut, però S´ha de mirar de no caure en el parany, d´aïllar-los massa, dels no tant grans, perquè aquesta relació és molt necessària, per no caure en el desànim i en “ja soc vell”, quan el cap encara funciona, tot i que les cames flaquegen. Jo se, que el més difícil de la meva proposta, és el factor impremta, però també se, que quan hi ha voluntat, sempre es troben solucions.

M´agradaria tenir resposta a la meva proposta, amb carta personalitzada per part de qui correspongui, a la meva adreça:

MARIUS VIELLA
Proudhom Carbó Garriga 14B-1º-2ª
17100
LA BISBAL D´EMPORDÀ
GIRONA
D.N.I.40475590–i–Telf-.972-640762

Publicitat

Opinió

Minut a Minut