Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Jo no acato!

|

- Publicitat -

El diccionari de l’IEC diu: ACATAR: Manifestar respecte i submissió (envers algú o envers alguna cosa). Acatar la llei divina.

El Diccionario de la RAE diu: ACATAR: Tributar homenaje de sumisión y respeto; Aceptar con sumisión una autoridad o unas normas legales, una orden, etc.

El diccionari de l’IEC diu: SUBMISSIÓ: Acció de sotmetre o de sotmetre’s. La submissió dels rebels; Obediència, docilitat, de l’inferior envers el superior. Mostrar submissió als seus superiors.

Publicitat

El diccionario de la RAE diu: SUMISIÓN: Sometimiento de alguien a otra u otras personas; Sometimiento del juicio de alguien al de otra persona; Acatamiento, subordinación manifiesta con palabras o acciones; Acto por el cual alguien se somete a otra jurisdicción, renunciando o perdiendo su domicilio y fuero.

És a dir, que tant en català com en espanyol, ACATAR significa reconèixer subordinació d’un INFERIOR respecte d’un SUPERIOR.

Per tant, tots aquells que aquests dies han parlat d’acatament, manifesten de forma clara i explícita que reconeixen que el poble de Catalunya, expressat en referèndum, és un INFERIOR SOTMÈS a les decisions d’un tribunal compost per 10 membres NO CATALANS, als quals reconeixen com a éssers SUPERIORS, comparables, amb diccionari a la mà, a la potestat divina i amb capacitat de decisió per damunt de la seva voluntat.

Doncs escolteu-me bé : JO NO ACATO !!! I tots aquells que ho facin que no ens parlin mai més de DIGNITAT i que visquin arrossegant-se de genolls la resta de la seva vida, llepant els peus de l’amo.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut