Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Els hooligans, les putes i els pantalons d’en Montilla

|

- Publicitat -
Ja aviso d’entrada perquè no hi hagi mals entesos. Avui seré groller. O sigui que si algú no es vol sentir ferit, que no segueixi llegint i qui segueixi, que no es queixi després.
Estic esparverat! No entenc com deixem que es fotin de nosaltres d’aquesta manera. De debò que no ho entenc. Per qui ens prenen? Suposo que pel què som, una colla de mesells domats i acostumats a rebre cops de tot arreu sense queixar-nos.
Una de les meves dèries és la manca de civisme. És per això que, davant el paroxisme que suposa una invasió de brètols incívics fent-se amos de la capital catalana per pixar-se i cagar-se literalment damunt nostre, la veritat és que em veig superat per totes bandes. Què és això? Què s’han cregut aquesta púrria? A què collons han vingut, aquesta trepa d’animals? Qui els ha deixat venir? I per quina raó? A veure futbol? No em feu riure!
Però és que…si ja feia dies que tothom ho deia! I si ja hi ho sabien, com és que només posar els peus a terra no els han tingut sota control? Oh!, i n’hi ha a qui encara els fa gràcia!
 
A veure, a partir del moment en que desembarquen a Barcelona vint mil tarats sense cervell amb l’únic objectiu de fotre’s d’alcohol fins a les orelles, la cosa ja es veu que no pot acabar bé. Encara no entenc com és que les forces d’ordre públic no els han corregut a hòsties i els han conduit a empentes i clatellots fins a l’escullera per tirar-los de cap en marc d’una puntada de peu al cul.
Però no us ho perdeu! L’Ajuntament de Barcelona ja ha fet arribar sengles queixes al Consulat del Regne Unit, al FC Barcelona i a la UEFA. Una queixa, diu? Home, quines penques! No em tornin a prendre el pèl, sisplau. Que coi, una queixa! Al Consulat se li han de demanar explicacions i exigir responsabilitats i al FC Barcelona i a la UEFA, que paguin els costos de la salvatjada i una multa que t’hi cagues. Faltaria més! Ho trobo escandalós! Ja n’estic fins als nassos d’aguantar les prebendes de quatre “macos” que es pensen que el País és seu. O pitjor encara, que “ells” són el País, com pregona la propaganda pública de les Tres Bessones. De què, moreno?
Fa molts anys que sóc president d’un Club, d’un club esportiu, d’un club esportiu que organitza coses i que utilitza espais públics per desenvolupar activitats privades. Petit, és clar que sí, però que jurídicament fa exactament les mateixes coses que el tot poderós FC Barcelona i es mou en el mateix camp jurídic. Quan el club (clubet) que presideixo organitza events, es responsabilitza SEMPRE, de tot allò que es pugui esdevenir en el marc de la seva organització. Com ha de ser. I si hi ha conseqüències, pillem! Com ha de ser. 
 
Què vol dir que l’Ajuntament ha presentat una queixa al Barça i a la UEFA? A veure si ens entenem! Un club privat (això és i no res mes el FC Barcelona) organitza un event esportiu en el marc d’una organització privada (això és i no cap altra cosa la UEFA) per tal que uns quants multimilionaris malcriats empaitin una piloteta i mirin de ficar-la entre tres pals. Com que això agrada molt a molta gent, resulta que s’hi fa brillar la pela (perdó, l’euro) a base de bé. Fantàstic, fins aquí em sembla perfecte. Hi ha producte, hi ha mercat i, per tant, hi ha possibilitat de negoci, doncs vinga, som-hi. Els privats que actuen en aquest mercat, a fer la seva feina. Caixa cobri! No tinc res a dir-hi. Ara bé, si d’aquesta activitat en resulta, a causa de la ineptitud dels responsables que l’organitzen, un desgavell incontrolable amb resultat de perjudicis i costos per a la col·lectivitat, doncs…que pillin ells! Què carai! L’Administració competent no ha de “traslladar” cap queixa a aquests privats, sinó que els hi ha de repercutir els costos i fer pagar la multa corresponent. O és que l’ordenança de civisme que tan pomposament van aprovar no té efecte en aquests casos? Potser només serveix per empaitar i molestar els indigents amb incontinència i les quatre putes velles que fan la viu viu per bullir l’olla.
 
Què em diran? Que això del futbol i del Barça són coses d’interès públic? Què m’expliquen! Les putes també ho són, que ve han servit per infantar vint mil bocois, capaços de  buidar els comerços de begudes de Barcelona per fotre’s 170.000 litres de cervesa en dos dies (set litres per barba!) per acabar orinant-los al peu de l’estàtua del President Macià. I això no és poca cosa!
Sort que el Barça va guanyar! Al menys d’aquesta manera, els bons catalanets de copa i puro i calçotets de color blaugrana ja no veuen amb tan mals ulls els forasters enfaldillats que han vingut expressament a cagar-se al peu de les estàtues dels pares de la Pàtria.
Ben mirat, no sé de què m’estranyo!. Que no estem acostumats, els catalans, a que tothom ens evacuï al damunt i que , a sobre, se’ns rifin? Si fins i tot el President Montilla, ni que sigui tècnicament analfabet segons afirma, des dels altaveus de les sotanes, un dels cadells perduts de les tan sofertes meretrius, ja comença a adonar-se, per la ferum que fan, que duu la gira dels pantalons mullats…, qui sap si irreversiblement.
 
Publicitat

Opinió

Minut a Minut