Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Gràcies!

|

- Publicitat -
El 23 de juliol de l’any passat vaig publicar un article al El Punt que després vaig acabar de reblar en el meu bloc. El vaig titular Les barques i hi feia un seguit de reflexions al voltant del sentiment de tristesa que em produïa veure les restes de les barques velles podrint-se al sol.

Aquest diumenge, tot passejant per la Rambla, em vaig fixar en unes barques restaurades i pintades que feien goig de veure. De seguida em van saltar els ulls i vaig sentir una gran alegria. No sabia res del què hi havia al darrere i encara no ho sé del tot, però em va alegrar molt que, fos qui fos, hagués pensat que valia la pena fer-hi quelcom.

Avui he llegit aquesta notícia   al El Punt.

Publicitat

Doncs mireu, sabeu què? Doncs que no vull felicitar als responsables d’aquesta iniciativa. No vull NOMÉS felicitar-los. Els vull fer arribar el meu més sincer agraïment i vull que sàpiguen que m’han fet emocionar (digueu-me carrincló, però és cert)

A la Confraria de Pescadors de Badalona i a la Regidoria de Medi Ambient de Badalona, gràcies. Moltes gràcies per la vostra sensibilitat, moltes gràcies pel vostre encert, moltes gràcies per recordar-me, una vegada més, que Badalona té molta gent que se l’estima i en té cura i que no tot ho fem malament.

De tot cor, gràcies.
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut