Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Iniciativa, el servidor voluntari de l’estat espanyol ens prepara un “grec”

|

- Publicitat -

Llegeixo les intervencions que s’han anat produint a l’assemblea d’Iniciativa per Catalunya, i la veritat és que el temps passa, i amb els anys trobo que les seves posicions són cada vegada més servils vers l’estat espanyol, el qual per si algú encara no ha descobert la seva natura, és un estat borbònic hereu directe de la dictadura franquista, amb un sistema pseudodemocràtic que garanteix l’espolí econòmic per part de les mateixes famílies que governàvem durant la dictadura del general Franco.

Davant d’una situació d’aquest tipus, el grup dirigent d’Iniciativa el primer que fa és atacar frontalment l’esquerra independentista, res d’estranyar d’uns que han anat del bracet durant aquests últims 30 anys de l’esquerra borbònica representada pel PSOE-PSC.

Publicitat

El nivell dels nous dirigents és alt, profund, subtil…“Som l’única tradició política que mai ni per acció ni per omissió ha fet president algú de dretes, d’un partit corrupte com CDC, no passarà mai.” Deixant a part per un moment que en política el concepte de mai no existeix, però això seria de difícil compressió per un grup dirigent d’aquestes característiques, les declaracions són un tip de riure políticament parlant, perquè Iniciativa feia part dels dos governs tripartits de Catalunya, els quals van ser aquells que van iniciar ha realitzat les retallades imposades per l’estat espanyol, i cal no oblidar mai que la gestió directe d’Iniciativa al capdavant de la Conselleria d’Interior ha estat una de les més de dretes i obscurantistes que es podien fer. En aquests moments de la història venir a explicar-nos que el PSC és d’esquerres i no corrupte, mentre Convergència és de dretes i corrupte, només es pot fer des de la mala fe o l’analfabetisme polític.

Després de carregar contra la CUP, continuen certament amb tot el procés independentista i ens diuen que volen “un govern de la gent, no un govern del seu procés, el procés de refundació de CDC”, està clar senyors! Els milions de persones al carrer, el vot majoritari a Junts pel Si i CUP, segons aquests intel·lectuals del no-res, s’han fet per refundar Convergència.

Anem per parts, això del govern de la “gent”, és com l’antiga cançoneta del govern del “poble”, voldrà dir que ells són la “gent” i la resta són “infrahumans”? Quin concepte polític és la “gent”? A quin grup social assimilem el concepte “gent”, la gent seria aquella gent que es reuneix el 12 d’octubre per celebrar l’espanyolitat de Catalunya i el genocidi americà? Perquè aquells també són “gent”, un altre “gent”, però gent al cap i la fi…

Per llegir tot l'article aneu a Geopolitica.cat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut