Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

L’aviació Turca massacra els Kurds de Zergele

|

- Publicitat -

Continua la guerra entre el PKK i Ankara. A les bombes turques a la muntanya iraquiana de Qadil, els combatents kurds ahir van atacar una estació de policia a Pozanti matant a dos policies. En el tiroteig subsegüent van morir dos combatents kurds. A la província oriental de Kars, una bomba va esclatar a les vies del ferrocarril on un treballador va morir en la confrontació posterior a l’explosió.

Aquesta nova estratègia OTAN de deixar fer als turcs, està deixant via els camins oberts als criminals de l’ISIS, els combatents kurds han sigut els únics que s’han oposat amb èxit a l’avançada del califat, que ha tingut sempre un suport no massa amagat per part de Turquia, la suposada ofensiva Turca contra l’ISIS és foc d’encenalls, la repressió dins el territori turc és vers els militants kurds, i la major part dels atacs de l’aviació turca van dirigits contra els poblats turcs.

Publicitat

Especialment sagnant la incursió aèria turca realitzada a les 4.00 del dissabte 1 d’agost, que ha destruït el llogaret kurd de Zergele a la regió de Qandil matant a 9 persones, una d’elles una dona embarassada i ferint desenes de civils, i a mesura que les bombes cauen al nord de l’Iraq, segons informa l’agència ANF kurda, les pressions per al diàleg arriben del Kurdistan iraquià:  ……  per lligir tot l'article aneu a Geopolitica.cat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut