Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Tot un personatge…

|

- Publicitat -

En Jaime Mayor Oreja, eurodiputat del Partit Popular, és tot un personatge. Avui ha tornat a insistir que Esquerra era un soci d’ETA… La veritat és que en Mayor Oreja és un polític ben estrany. Crec que no hi ha cap altre diputat del Partit Popular Europeu que pensi això. És un personatge curiós que, per cert, la legislatura passada, per posar un exemple, només va fer 5 preguntes parlamentàries en 5 anys… De fet, segons va publicar Público, és un dels diputats que fan menys feina a l’Eurocambra…

Diversos mitjans ens han demanat una reacció a les declaracions d’avui d’en Mayor Oreja, i he dit el següent:

Publicitat

“Si, realment, el senyor Mayor Oreja pensa el que ha dit, és molt estrany que no m’ho hagi dit mai abans al Parlament Europeu, on ambdós som diputats.

De fet, al Parlament Europeu, els 265 diputats del Partit Popular tenen una relació absolutament cordial amb els 56 diputats del grup Verds-Aliança Lliure Europea, en el qual jo estic inscrit.

En realitat, el senyor Mayor Oreja és tan estrany que estic segur que cap dels centenars d’eurodiputats d’aquest Parlament avalen les seves declaracions.

Potser, per aquesta mateixa solitud i desorientació, el veiem tan poc al Parlament Europeu. En aquest sentit, cal recordar que, en la legislatura passada, va ser un dels diputats que menys va treballar. Només va fer cinc preguntes parlamentàries en cinc anys.

Tal vegada, per això, amb aquesta mena de declaracions que fa a Madrid, intenta guanyar el protagonisme que no es treballa aquí a Brussel·les”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut