Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Vaig tirant

|

- Publicitat -

Vaig tirant, pel camí de la vida avanço lleuger. Vaig tirant sol, perquè així ho necessito i perquè així ho hem volgut. Vaig tirant, però t'espero al final, t'espero a la meta.

 

Publicitat

Blanc o negre, s'encaparra la gent. La vida no és un simple joc binari, els matisos governen la nostre quotidianitat . Si quelcom és profund, si quelcom neix vertaderament en el món dels sentiments les paraules d'aquest el nostre vocabulari no seran mai suficients per expressar-ne el vertader significat.

Per això un t'estimo no és res més que una generalització que amaga en el seu fons una diversitat de realitats impossibles d'expressar en paraules. Cap t'estimo serà igual, cap expressarà el mateix per a contextos i realitats diferents.

 

El meu t'estimo expressa no un sentiments de possessió immediata, sinó un compromís de futur. Un compromís amb tu per el qual recorregut el camí vital que requereixo fer en solitari, aconseguits els èxits i absorbides les vivències que la meva ànima insaciable em reclama, estaré al teu costat; que modelaré el destí a voluntat per fer-te un lloc al meu Edèn particular. Però també em comprometo a esperar-te, em comprometo a deixar que tu completis el teu camí vital; em comprometo a respectar el teu tempo, a acceptar que potser el teu camí i el meu no es creuïn quan jo voldria. Perquè l'amor és respecte, respecte fins i tot quan no compartim les eleccions individuals de l'altre.

 

Viuré, i ho faré intensament. Descobriré tots els plaers amagats de la vida, tots els potencials explotables de la llibertat; gaudiré d'allò que amb tu segurament intentaria evitar, d'aquells vivències que amb tu no em sentira còmode realitzant-les. Caminaré cap al futur sense donar explicacions, sense frens, sense traves, sense mala consciència, sabent-me lliure per a acomplir els meus somnis individuals. Abraçaré el meu destí, li faré l'amor a l'atzar a fi que em presentí la cobidiciada deessa fortuna.

 

I al final del camí compartiré tot allò que hagi aconseguit amb tu. Al final, quan els nostres camins es creuïn, serà el principi de tot.

 

“No dejaremos nunca de explorar
y el fin de nuestras exploraciones
será la llegada al punto de partida
y conocer entonces ese sitio por primera vez

T. S. Elliot (Little Gidding)

 

Mañana habrá amor para el que nunca ha amado y para el que ama habrá mañana amor”
Desconegut (Pervirgilium veneris)

Publicitat

Opinió

Minut a Minut