Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Adéu, Alan

|

- Publicitat -

Segueix les passes d'aquell que mai deixarà de caminar.

 

Publicitat

La corda, fixada per la incomprensió, es tiba en el seu salt al buit de la desesperació i el coll es trenca segant la vida d'aquell qui albergava el gran dolor. Uns riures ressonen en la foscor de l'estança, els dits assenyalen i observen el cos nu que es balanceja en la dansa de l'adéu.

Els pètals ja han caigut, no queda més que una flor despullada flotant en un mar d'agres llàgrimes que no van fer soroll en caure. Fred, els corbs volen en cercles mentre el cor s'apaga sobtadament, la fredor de la mort s'apoderà del cos i l'ànima escapa, fugaç, fins a un lloc millor.

La brutícia de la vida corromp aquelles ànimes més pures, aquells esser que farts de tanta repulsió parteixen cap al repòs etern.
Un cos que no era seu, una vida mai demanada, una societat brutal i cruel.

Colpejen, la realitat colpeja el bell rostre de les criatures de Déu; Criden, les bèsties podrides pels pecats mortals criden presses de la incomprensió i la ignorància; Escupen, les llengües viperines aboquen el seu verí sobre una societat que tolera el dolor infligit; Assetgen, les ànimes dèbils de ment i mancades de cor esmicolen en petits bocins les esperances de felicitat dels qui ploren en la intimitat; Moren, aquells que corcats pel vil insecte de la depressió se seguen la vida i cauen als braços, còmplices en no alçar-se davant de la injustícia, de tots nosaltres.

 

Adéu Alan.

 

A Death blow is a Life blow to Some

Who till they died, did no alive become-

Who had they lived, had died but when

They died, Vitality begun.”

Emily Dickinson

Per si no en saben res del cas, aquí el trobaran: http://www.ara.cat/societat/ultim-Nadal-lAlan-transsexual-anys_0_1493250781.html

Publicitat

Opinió

Minut a Minut