Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Clash Royale – El joc per a móbils més popular de les principals tendes d’aplicacions

|

- Publicitat -

Clash Royale és un joc únic, creat pels desarrolladors Supercell, un equip d'experts en aquesta mena de jocs com Clash of Clans, Boom Beach i d'altres. Descarregar Clash Royale s'ha convertit amb una obsessió dels més joves, els quals aprofiten la manca d'escola i curs acadèmic per jugar amb el mòbil a Clash Royale.
Si l'any passat va ser Pokémon Go qui s'emportà tota mena de reconeixements, aquest estiu és Clash Royale qui s'està emportan tot el protagonisme. No para de créixer, ja són més de 100 milions de descàrregues i jugadors actius. A més a més, les actualitzacions són constants i no deceben a ningú.

Clash Royale ja és considerat un eSport 

Els eSports s'han posat de moda. Ja totes les principals empreses i marques mundialment conegudes tenen el seu propi equip d'eSports. Des de fa uns quants mesos, Clash Royale ha sigut considerat un eSport i els equips han començat a fitxar jugadors experts en aquest joc d'estratègia per a dispositius mòbils.
Això ha provocat que molts de joves se sentin atrets per descarregar Clash Royale. Per cert, si encara no ho tens Clash Royale al teu mòbil, pots visitar la web de Clash Royale i descarregar des de la seva web el joc per a mòbils, l'APK per Android i accedir a un gran contingut com consells per avançar més ràpid al joc.
També podràs accedir a un truc molt efectiu per aconseguir “gemmes” al joc. Les gemmes et serviran per avançar més aviat, pujar de nivell mes ràpid les teves cartes i comprar cofres de cartes per augmentar les possibilitats de què et toquin les millors cartes del joc. Si voleu aconseguir gemmes gratis ho podeu fer des de aquí.

Publicitat

Clash Royale llança una nova carta: el Mortero Cohete

Clash Royale ha llançat fa unes quantes hores una nova carta per a tots els jugadors. Es tracta d'una carta que aconsegueix debilitar fins a 700 punts a l'àrea seleccionada i 250 punts de salut de tots els personatges ferits. El seu nom finalment ha sigut el de “Mortero Cohete“. Com el seu nom indica, es tracta d'un edifici que costa 7 punts d'elixir i té una potència sorprenen. Té la capacitat de llançar un coet cada dos segons i pot destruir torres amb molt poc temps.
No hi ha dubte que és el nou objectiu de tots els jugadors. Aconseguir el “Mortero Cohete”, la nova carta de Clash Royale. I tu… ¿Encara no jugues a Clash Royale?
Si voleu més informació sobre el joc, us deixo amb la Viquipèdia

Publicitat

Opinió

Minut a Minut