Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Dia Internacional de la Lluita Contra el VIH-Sida

|

- Publicitat -

La PDaD-PV es suma a la concentració per a commemorar el dia 1 de Desembre, Dia Internacional de la Lluita contra el VIH-SIDA, que convoca des de l’any 2000 a la plaça de la Verge la Coordinadora d’Associacions de VIH i SIDA (CALCSICOVA) del País Valencià.  

Celebrarem que s’ha vençut l’intent de l’Ajuntament de València de censurar l’acte que es celebra des de l’any 2000 a aquest espai, sota el pretext que no s’anaven a concedir més permisos per a actes que L’Ajuntament no organitze directament, o  als que no participe o col·labore en la seua organització.  S’ha vençut aquest intent d’expulsió de la ciutadania i d’aquest espai públic i de concessió encoberta a l’església catòlica.

Publicitat

Tornarem a reivindicar els drets de les persones, moltes de les quals han estat desposseïdes de prestacions sanitàries i tractaments necessaris per a la seua qualitat de vida i per a la seua supervivència.  I, com cada any, tornarem a homenatjar les persones que ens han deixat.  
 

Comunicat de Lambda

Estimades sòcies i socis, amigues i amics,

s’acosta l’1 de desembre, Dia Internacional de la Lluita Contra el VIH-Sida, i un any més, des de Lambda hem preparat diverses activitats al voltant d’esta data per commemorar este dia, seguir informant sobre la malaltia, demanar respecte per a les persones positives i denunciar les brutals retallades de les diferents administracions.

Les activitats tindran lloc el dissabte 29 de novembre.

Tot i que en un primer moment, des de l’Ajuntament de València se’ns havia prohibit concentrar-nos a laplaça de la Mare de Déu, la denúncia i la pressió social va fer rectificar al PP, així que finalment sí que es farà la concentració per commemorar el dia 1 de desembre a esta plaça que és de totes i tots! Vos esperem a les 12 hores. Teniu tota la informació ací.

A les 20 hores hem quedat per a sopar a la seu de Lambda (porta el teu entrepà i alguna cosa per a picar i soparem totes juntes), debatrem sobre la pel·lícula The Normal Heart i en acabar eixirem a repartir condons i material preventiu pels locals de la ciutat. Punxa per a saber més.

I per la nit, la festa es converteix en solidaritat, ja que Microclub, el Planet i Fetish col·laboraran econòmicament amb Lambda i la lluita contra el VIH. Acudeix a estos locals la nit del dissabte, ja que amb les teues copes o amb el preu de l’entrada estaràs fent un donatiu a la nostra associació. Informa-te’n a la nostra web.

A més, aprofite també este correu per a demanar-vos la vostra ajuda, ja que volem fer de la nostra seu l’espai que totes i tots ens mereixem. Els propers diumenge 7 i dissabte 13 de desembre tindrem sessió a Lambda de xapa i pintura, on aprofitarem per des-fer-nos de vells objectes que no necessitem, pintar la sala gran i posar cortines a les finestres. Poca cosa si som moltes persones. Comptem amb tu?

Vingues el dia que vingues, ens trobarem a les 9:30 hores del matí per arreglar casa nostra. Apunta’t a este Doodle per anar organitzant els equips de treball: http://doodle.com/pnbwq6axbcuct9ngzknqr6qq/admin#table

Moltes gràcies per avançat i salutacions cordials,

Mar Ortega

Coordinadora General de Lambda

Publicitat

Opinió

Minut a Minut