Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

El País Valencià davant les eleccions espanyoles

|

- Publicitat -

Al País Valencià, assistirem a unes eleccions al Parlament Espanyol el proper 26 de juny, que poden ser històriques. Històriques perquè pot suposar un abans i un després una vegada escrutat el resultat electoral a l'àmbit espanyol, però sobretot al nostre País, on per primera vegada una coalició de partits, partidaris tots ells d'una major democràcia participativa, mitjançant el dret a decidir de la ciutadania, poden constituir-se com a primera força política del País Valencià.

Des de la PDaD constatem la il·lusió i esperança amb què es viu aquest possible canvi de paradigma polític, i estarem observant permanentment el funcionament de les persones que tindran la representació política del País Valencià sorgides de les urnes, ja que considerem que en la seva participació al Parlament espanyol, deurien tindre una obediència estrictament al País Valencià, com a subjecte polític que som, defensant els interessos polítics, econòmics, culturals, ambientals, socials… del nostre poble.

Publicitat

Confiem que puguen funcionar com un grup propi en les votacions del Parlament, sent la veu i consultant al nostre Poble les decisions polítiques a defendre al Parlament.

Des de la PDaD volem que el nostre Poble Valencià, puga exercir el dret a decidir el seu present i el seu futur en llibertat a totes les institucions on puga fer-ho. Volem que les persones elegides en qualsevol procés estiguen al seu servei, fent valdre, respectant i obeint la voluntat del Poble Valencià, per damunt de les normes alienes, en el marc dels drets humans, socials i dels pobles a la llibertat, la justícia social, la democràcia i el dret a l'autodeterminació…

Visca el Poble Valencià !!

Fins a la consecució de la plena sobirania !!

Visca el País Valencià !!

Publicitat

Opinió

Minut a Minut