Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La PDaD del País Valencià dóna suport total a la manifestació en defensa de l’Ebre

|

- Publicitat -

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD) dona tot el seu suport a la manifestació en defensa de l’Ebre del proper 5 de juny demanant la revisió en marxa del Pla Hidrològic, i fa una crida a participar-hi. “Des del País Valencià ens sumarem també a la manifestació de Barcelona perquè defensem les directives ambientals europees”.
 
Des de la PDaD seguim considerant molt greu l’aprovació d’un nou Pla Hidrològic de l’Ebre per part d’un govern espanyol en funcions, sense cap mena d’interlocució social i aprovat de forma opaca via decret que és semblant a la que l'any 2000 el ministre d'agricultura de llavors, Cañete, actual president de la comissió d'ecologia de la UE va dir que aprovarien aquest pla “por cojones”.
 
La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià ho interpreta com un intent d’agressió al territori, amb una clara i evident voluntat política de “marcar territori” i amb una actitud colonialista per part de l’Estat espanyol. Aquesta vergonya es produeix en un moment històric de gran tensió institucional i ofegament econòmic a causa de l’avanç cap a la construcció de la República Catalana independent i dels moviments favorables al dret a decidir que hi ha a les Illes i al País Valencià”.
 
#Riuada5J
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut