Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

La PDaD dóna suport al Parlament de Catalunya i la seva presidenta.

|

- Publicitat -

Des de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, PDaD, i des de la sectorial juvenil JODaD, volem manifestar tota la nostra felicitat per l'aprovació per part del Parlament de Catalunya dels acords referents al procés constituent, ja que, entenem que és un pas necessari i imprescindible per a què el poble català puga exercir una veritable sobirania.

Tanmateix com Abraham Lincoln pensava: “La democràcia és el govern del poble, pel poble i per al poble” i rebutgem qualsevol tipus d'accions o amenaces que vagen en contra d'allò que s'ha decidit de forma democràtica pel poble català, un poble que mitjançant les urnes, ha decidit anar per un camí concret i sòlid, el del dret a decidir. Rebutgem fermament les amenaces antidemocràtiques del govern provisional espanyol i del seu TC.

Publicitat

La JODaD i la PDaD agraeixen el treball cap a l'autodeterminació que exerceixen al Parlament de Catalunya les formacions de Junts pel Sí i la CUP, i molt especialment la tasca de la seva presidenta Carme Forcadell, i esperem que moltes més s'uneixin a la lluita i al procés que suposa el Dret a Decidir, un procés que entenem com aquell on tota la gent té veu democràtica més enllà de votar un cop cada quatre anys. Aquesta mostra de suport institucional, vindrà acompanyada amb la presencia de la PDaD i la JODaD a la Diada de l'11 de setembre a Barcelona, perquè entenem que hem de lluitar, no només pel dret a decidir del poble valencià, sinó de tots els pobles oprimits que no tenen l'oportunitat de decidir per ells mateix allò que volen ser i de què volen formar part.

Des de la PDaD i la JODaD, demanem a les institucions i entitats del País Valencià que manifesten públicament el seu suport al Dret a Decidir del poble català i el rebuig a qualsevol mena d’amenaces en contra, que des de l’aparell de l’estat espanyol es puga realitzar.

Des de el Dret a Decidir fem una crida a participar a l'11S i a omplir els autobusos que ACPV (Acció Cultural del País Valencià) posaran al servei de tots i totes. El somni del Dret a Decidir a Catalunya ja està prop, però nosaltres els valencians i valencianes continuarem treballant per a què el 9 d'Octubre els drets del nostre poble, puguen ser reivindicats a tots els carrers del País Valencià.
 
Plataforma pel Dret a Decidir, PDaD
Joves pel Dret a Decidir, JODaD
País Valencià, 29 de Juliol.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut