Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La PDaD, s’adhereix al Pacte Nacional pel Referèndum

|

- Publicitat -

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, PDaD, s'ha adherit a la campanya de suport d'institucions, entitats, electes i particulars, de dins i de fora de Catalunya, per a la celebració d'un referèndum sobre el futur polític de Catalunya.
 
Des de la PDaD rebutgem frontalment els processos judicials contra persones i càrrecs polítics partidaris de l’exercici del Dret a Decidir i el Dret d’Autodeterminació  entenent que són una agressió vers la democràcia i impropis d’un vertader estat de dret.
 
L’estat espanyol no pot pretendre solucionar amb plantejaments policials i/o  amb el codi penal, un conflicte que és polític i que només pot tindre una solució política. Els problemes de la democràcia se solucionen amb més democràcia.
 
La PDaD recorda que tota font de poder polític emana del poble i per tant les institucions i totes les normes jurídiques han de descansar en la voluntat democràtica lliurement expressada pel poble.
 
Amb aquesta adhesió la PDaD reclama una sortida democràtica a la voluntat de decidir del poble català, i dóna suport a les institucions catalanes i al poble català en la seua determinació de celebrar un referèndum.
 
Enllaç a la campanya del Pacte Nacional pel Referèndum:
https://pactepelreferendum.cat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut