Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Iniciativa Animalista dona tot el seu suport a la Societat Protectora d’Animals de Mataró (spAm)

|

- Publicitat -

Arran de les noticies sorgies a principis de gener sobre el tancament del CAAC de Mataró, Iniciativa Animalista ha esta en seguiment dels moviments i informacions apareguts diàriament. En aquestes sentit, i preveient que la situació sigui difícil de solucionar per la poca predisposició per part de l'Ajuntament de Mataró, volem fer públic tot el nostre suport cap a la Societat Protectora d'Animals de Mataró (spAm) davant d'aquesta situació injusta.

Des d'Iniciativa Animalista considerem que aquest cessament del contracte amb l'spAm, de gestió de les instal·lacions del Centre d'Atenció d'Animals de Mataró del carrer Galícia s/n, correspon a una decisió política basada amb principis conservadors, que no fan més que fer retrocedir la nostra societat cap a èpoques passades. Aspectes com la defensa dels drets dels animals, foment de l'adopció vers la compra d'animals, conscienciació per reduir abandonaments, voluntariat, arrelament de la societat cap el territori, etc. són els principis bàsics de la tasca que porta realitzant la Societat Protectora de Mataró durant més de 10 anys al centre comarcal i durant més de 40 anys com entitat a Mataró.

Publicitat

Cal que aquesta entitat i la seva feina siguin reconegudes, per Mataró i per la Generalitat de Catalunya, com claus per la millora del nostre país, en temps passats, presents i futurs. És per aquesta raó que considerem, que la relació entre l'entitat Societat Protectora d'Animals de Mataró i l'Ajuntament de Mataró hauria de ser permanent perquè aquesta pugui continuar treballant amb la seva tasca de lluita pels més febles i el benestar animal.

Per a que això sigui possible, demanem la creació d'una taula de negociacions per plantejar solucions i alternatives al tancament del refugi, així com fer valer el compromís de l'Ajuntament amb l'entitat signat al 2010, perquè possibilitin continuar exercint la tasca de l'spAm, protegir els seus animals incloses les colònies de gats del carrer Galícia així com el servei íntegre que ofereix l'entitat a la ciutat de Mataró i a la resta del país.

Tot el nostre suport a la Societat Protectora d'Animals de Mataró.

14 de Gener de 2016, Països Catalans
Iniciativa Animalista

Publicitat

Opinió

Minut a Minut