Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La Plataforma per la Llengua guanya el Premi de Voluntariat

|

- Publicitat -

La Plataforma per la Llengua ha guanyat un nou guardó a la seva tasca, el Premi de Voluntariat en la modalitat d’àmbit nacional. Es tracta del tercer premi que l’organització guanya en un mes i mig i el sisè en quatre anys. El guardó premia el projecte de parelles lingüístiques per a joves coordinat per la Plataforma per la Llengua, que ha estat possible gràcies a una subvenció del programa Joventut en Acció de la Unió Europea.

Des de la Plataforma per la Llengua manifestem la nostra satisfacció per aquest nou reconeixement, que avala la política de voluntariat de l’entitat i que ens encoratja a continuar fent la nostra feina amb més motivació i ambició, amb l’objectiu de situar-nos com a entitat capdavantera i de referència de la societat civil en l’àmbit de llengua.

Publicitat

El lliurament dels premis es va fer coincidint amb el Dia Internacional del Voluntariat. Més de 250 persones es van aplegar per commemorar la jornada. Els Premis Voluntariat, que aquest any arribaven a la 18a edició, reconeixen la tasca feta en tres modalitats: el premi de l’àmbit nacional, que és el que ha guanyat la Plataforma per la Llengua. Per la seva banda, l’Associació Down Lleida es va endur el premi de la modalitat local i comarcal, mentre que el Premi Voluntariat per votació popular va ser per Adama i el seu projecte de teràpies naturals per a la inclusió social de sectors desfavorits.

La Generalitat de Catalunya va crear els Premis Voluntariat amb un doble objectiu: possibilitar un reconeixement social i institucional del voluntariat i premiar i impulsar les actuacions de les associacions que amb el seu desenvolupament contribueixen a fer una societat més justa i solidària.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut