Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Comença el circuit de curses populars ‘Corre per la Independència’

|

- Publicitat -

Aquest diumenge 5 de maig es disputa la primera cursa del circuit a Cardedeu

El circuit de curses populars Corre per la independència es posa en marxa i aquest diumenge s'hi donarà el tret de sortida amb la cursa de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu. Aquesta serà la primera de les cinc curses que puntuaran a la classificació del circuit, organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, amb el suport d'El 9 Esportiu. Cal recordar que es poden fer les inscripcions fins aquest mateix dijous al web www.corrigaires.cat.

Publicitat

La cursa començarà al Pavelló Municipal d'Esports a les 10 del matí i tindrà un recorregut de 10 quilòmetres en què s'hi combinaran les superfícies de terra i asfalt. Paral·lelament a la cursa, es farà la presentació de la samarreta i la gorra del circuit, i hi haurà un estand on es podran comprar aquests dos productes i on també es repartirà material divulgatiu sobre els beneficis de l'estat propi per a l'esport català. A més, se sortejaran quatre obsequis entre els inscrits al circuit que participin a la cursa i també hi haurà adhesius amb el logotip del circuit.

Al web del circuit www.correperlaindependencia.cat hi trobareu tota la informació i el reglament de les proves. A més, per tal de fer més gran el suport del món de les curses populars del nostre país, també es crearà un recull de curses adherides, que donin suport al projecte Corre per la independència amb la intenció d'arribar al màxim nombre de curses i d'indrets del país. Aquestes curses no serviran per aconseguir punts però donaran suport al missatge del circuit.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut