Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El 7 de juny …… Esquerra Indepèndentista

|

- Publicitat -

Fa un any, exactament el 5 de juny del 2007 Esquerra Independentista es donava a coneixer amb una manifest que portava per titol “És l’hora d’una esquerra independentista compromesa i majoritària”. En poques setmanes van aconseguir el suport de centenars de militants i simpatitzants d’ERC.

Tot seguit Esquerra Independentista va organitzar presentacions i trobades per prendre el pols del partit al territori i poder conèixer de primera mà les opinions, inquietuds i propostes dels i les militants d’Esquerra.

Publicitat

Un parell de mesos després el professor de dret constitucional a la UPF Hector Lopez Bofill va redactar una llei de referendums que els companys EI van presentar amb altres propostes a la Conferencia Nacional celebrada el més d’octubre passat.

L’u de desembre de 2007 Esquerra Independentista va anunciar la seva intenció de presentar candidatura al proper Congrés Nacional d’ERC, defensant un model de partit que separi els càrrecs de govern dels del partit.

Esquerra Independentista es compon per un seguit de persones amb una il•lusió, “fer un partit encara millor”, un partit que deixi definitivament les rancúnies que hi ha hagut entre companys, en els últims temps. La gent d’ EI s’han convertit en pocs mesos en una esperança per molta gent del partit.

Els companys d’EI representen un projecte ple treball, tenacitat i passió. Per això, cada cop hi ha més persones decidides a donar-los el seu recolzament í suport el proper dia 7 de juny, pel seu compromís radical per exemple, en la recuperació dels valors netament republicans i d’esquerres i moltes coses més que proposen en seu programa politic.

Un projecte i persones això es Esquerra Independentista.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut