Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Quan convé

|

- Publicitat -

El poble de Catalunya haurà de decidir el seu ser o no ser.

Aquest onze de setembre no sembla diferent als últims i haurem de tornar a reivindicar el nostre desig de voler ser un estat.

Publicitat

Alguns poden creure que no és gaire important participar en aquesta manifestació perquè el M.H.P. Mas diu que arribarà fins el final i convocarà la consulta. Altres creuen que per tenir un nou estat que retalli i sigui corrupte, ja els està bé el que tenen. Però tots dos van errats; el govern d'Espanya no és democràtic perquè no deixa votar i vol utilitza la Llei o Constitució i/o el Tribunal Constitucional per imposar la seva voluntat contra el desig que tenim de llibertat. Així mateix, convocar la consulta, no vol dir que es vagi a fer. Equivocats també van, els que veuen les retallades i la corrupció d'aquí i ni piulen pel dèficit fiscal que pateix Catalunya i les retallades i corrupció de fora de la nostra terra i, tot això, influeix en el desenvolupament econòmic i social.

Ara és l'hora!

Ara ja estem alerta!

Ara ja arribat l'hora de demostra que desitgem una nació més democràtica i més social.

Aquest onze de setembre, hem d'anar a la ve baixa perquè quan convé seguem cadenes.

Haurem de trencar amb la Llei espanyola perquè ens volen imposar, perquè ens volen encadenar amb una identitat nacional i amb un model econòmic i social que no és el nostre ni ens convé.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut