Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

9-N Apocalipsi o Esperança?

|

- Publicitat -

Els ciutadans que es volen informar, que recerquen una aproximació a la veritat. Hauran arribat a la conclusió, que el govern d'Espanya i el nacionalisme espanyol, són com els falsos profetes que prediquen l'Apocalipsi.

Els recursos utilitzats per aquests fariseus, són la por, les amenaces, el menyspreu, les mentides i la manipulació pel que fa a la independència de Catalunya. És que s'ha fet altres discursos, s'ha donat arguments o raons?

Publicitat

Alguns poden dir que els partidaris de l'esperança d'una nació catalana, no són Jesús, ni àngels que donem la bonaventura, ni predicadors com Baptista i, serà cert. Som humans, dones i homes normals, amb defectes i virtuts. Humans que tenim la creença en una societat millor, en un nou país. Tenim l'esperança en una nació basada en els coneixements i les ciències humanes. Un nou estat que desenvoluparà l'economia i protegirà el benestar social millor que l'estat espanyol.

Aquest onze de setembre de 2014 hem fet la ve baixa, 1800000 han estat els partidaris de l'esperança segons la guàrdia urbana, 500000 segons la Delegación del Gobierno!? El nacionalisme espanyol no mourà posicions fins que no vegi determinació de ruptura per part del govern català. Vol imposar la seva Llei i vol menysprea la nostra com si no fos legal per la senzilla raó de que s'oposa als seus interessos econòmics, socials i polítics ja que ells sortirien perden amb la nostra independència.

Vosaltres decidiu: Apocalipsi o Esperança?

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut