Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

XXV Aniversari de la Triomfal Revolució Cruyffista-Leninista

|

- Publicitat -

El passat dia 4 de maig es complien just 25 anys des que Johan Cruyff iniciés la seva segona etapa al Barça, aquest cop com entrenador. La intenció del Rival Petit era commemorar l'efemèride amb la presentació d'un vídeo homenatge tal com ja havíem anunciat prèviament. Problemes tècnics de darrera hora relacionats amb els copyrights d'algunes imatges ens han impossibilitat poder complir puntualment amb la promesa feta. Tant se val, serà dos dies més tard, però dos dies abans de que és compleixi el cinquè aniversari de l'anunci del fitxatge de Pep Guardiola per part del president Laporta.

 

Publicitat

Vint-i-cinc anys des de l'arribada de la màxima autoritat futbolística mundial tan decisiva per sortir de la negra nit del nunyisme i guiar-nos per sempre més pel camí dels títols, l'estil irrenunciable, els gols i el bon futbol. I cinc anys des que el seu hereu i alumne més avantatjat elevés a la màxima potència l'herència futbolística rebuda i ens regalés els quatre anys més inoblidables de la història del futbol. Un llegat, sigui dit de passada, que el pitjor i més dolent del sandronunyisme militant, amb la roïnesa i mala bava que els caracteritza i amb el vergonyós, incondicional i descarat suport del Grupo Godó, pretén esborrar de la nostra memòria col·lectiva tot intentant reescriure la història més recent  amb un grau de barroeria i cinisme a l'alçada de la creu del Valle de los Caidos.

 

Pels que estan acostumats a les presses d'internet i a les piulades de màxim cent-quaranta caràcters, que sàpiguen que el vídeo dura vint minuts. Cal veure'l sense presses i gaudir d'aquest recull dels millors moments dels darrers vint-i-cinc anys tot i la mala qualitat d'algunes de les imatges de les temporades més antigues. El vídeo va des dels anys previs a l'arribada de Cruyff, passant pel Cruyff entrenador, Cruyff assessor i el llegat de Cruyff. Un llegat que ja comença a ser conegut com el Cruyffisme-Guardiolisme.

 

Des del gol de Koeman a Wembley, passant per la cua de vaca i el hat-trick de Romario al Real Maligne, pels gols de Ronaldinho i el 2-6 al Bernabéu, o les finals de Paris, Roma o Wembley, gaudiu de l'espectacle.

 

Salid y disfrutad!

 

I que n'aprenguin!

 

blaugrana4

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut