Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

El vídeo del 57, i punt…

|

- Publicitat -

Us presentem en format vídeo l’extraordinari reculls de motius pel NO que el camarada Popota ens regalava el passat dia 17 de març. Una mena de videotext per poder llegir còmodament tots els arguments que haurien de valorar els bons barcelonistes abans de dipositar un xec en blanc al referèndum del proper dia 5 d’abril. Un referèndum que s’ha entestat en tirar endavant el  president menys votat de la història del Barça.

Absolutament ningú qüestiona la necessitat d’una reforma, però gairebé tothom desconfia d’una proposta que pot hipotecar el futur més immediat del Barça. Una proposta que contradiu el propi programa electoral de la directiva i que defensa tot el que havia criticat anteriorment d’altres projectes similars. Una proposta que pot acabar sent com el contracte de la samarreta, és a dir, un cúmul de sorpreses infinites que poden acabar de completar la creixent qatarització del club o, el que és més greu encara, el risc cert de conversió en societat anònima. L’historial d’enganys i mentides dels directius encarregats de fer possible el projecte no són un bon presagi.

Publicitat

Només afegir la sorprenent poca bel·ligerància de l’entorn opositor a l’actual directiva.  Es troba a faltar contundència en les seves manifestacions contràries al referèndum. Com si hi hagués la convicció que les properes eleccions ja s’encarregaran d’anular els efectes perversos de la reforma que ara se’ns proposa. Esperem no haver-ho de lamentar.

Afegir també el reconeixement a la bona feina d’altres grups minoritaris –Esperant abonamentFCB, GO Barça i NO a la REFORMA –  a l’hora de difondre per la xarxa social tot el que cal saber sobre aquest urgent, sospitós  i innecessari referèndum/xec en blanc.  

Sense més preàmbuls.

El vídeo
 

Youtube

Vimeo

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut