Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Trobarem a faltar el teu nuñisme

|

- Publicitat -

Amigues, amics, Josep Antoni Duran i Lleida, Camarada Ròdia,

Amb un lleuger retard d'uns mesos, i donant l'esquena al caos esportiu, institucional i econòmic en què en un període rècord la junta godòtica ha trinxat el millor Barça de la història, hui aprofitem per celebrar la fita més important de la temporada, tal vegada l'única.

Publicitat

Ens referim, és clar, a la sortida en globus del nostre Schettino, punta de llança dels mediocres, ressentits i incompetents que han aconseguit donar al sossi allò que mereix: fitxatges il·lusionants, entrenadors de mà dura, mirar les finals esperant que perdi el Madrid i, en fi, tot el llibre d'estil del Barça fracassat que va aixecar JC fa un quart de segle.

Sembla que fos ahir que ens vam tirar un Maig de celebració en celebració, davant els escàndols dels vellards i benpensants que viuen obsessionats amb que algú la pugui està liant al Luz de Gas. Per aquest motiu, recuperem els dijous de jarana, la bola de cristalls, els pantalons setenteros i, en fi, anem de farra. No passa cada dia que et treus del damunt un president de les capacitats professionals, ètiques i personals de Sandro Rosell, i mentre esperem que el que queda del rosellisme segueixi cavant la fossa -des de la qual, en un futur no molt llunyà, el cruyffisme-leninisme haurà de desenterrar per tercer cop el Barça-, així que millor recordar-ho amb l'ull posat en aquell instant on gaudíem, a dins i a fora al camp, de lo que tècnicament cal qualificar com un miracle liquidat pel sossi-propietari i la Llet Nostra.
 

FAREWELL PARTY  (penjat a Youtube)

FAREWELL PARTY  (penjat a Vímeo)



FAREWELL PARTY
from rivalpetit on Vimeo.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut