Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Jornada 8: El Barça segueix escalant

|

- Publicitat -

BARÇA- ALMERÍA   5-0
Pallissa del Barça de Guardiola a l’Almería que porta el deliri a les redaccions dels diaris esportius barcelonins, que castigaran la intel·ligència del país amb una melé d’eufòria casposa d’aquestes que tan mal fan a l’equip, i més encara tenint en compte que la Champions de veirtat no ha començat i que a la lliga manca jugar contra els vuit primers. Tanmateix, l’alegria no serà completa a totes les redaccions, doncs si ens mirem les coses amb detall veurem que en el partit Eto’o va clavar un hat trick, Henry va marcar i Valdés va encadenar el seu tercer partit consecutiu sense encaixar un gol. Aparentment són nicieses, però molt analfabet funcional -i futbolístic- serà a hores d’ara menjant-se moltes rucades escrites en els darrers temps sobre els tres jugadors. Busquets, en una decisió encomiablement cruyffista, va viure el matx des de la banqueta en estar negociant la seva renovació, i Iniesta segueix fent classes de com s’ha de jugar a futbol en el camí d’esdevenir el nou Deco, çò és, el millor migcampista europeu.

GETAFE- VALLADOLID   1-0
Poc a res en un apassionant derbi castellà disputat entre dos blocs sòlids que van fer pre-temporades il·lusionants. Les dues aficions presents al camp van aprofitar per compartir comentaris intel·ligents de l’estil “los catalanes no pueden ser independientes ya que entonces no pintarían nada en el mundo”.

Publicitat

OSASUNA- BETIS   0-2
Segons derrota -en dos partits- de Camacho, la caña de Ejpaña, a la banqueta d’Osasuna que serveix per treure el Betis de la zona de descens, en una nova senyal de que el navarrisme es rendeix al socialisme andalús.

DEPORTIVO- SPORTING   0-3

Contundent victòria de l’Sporting a A Coruña que situa els asturians a un punt del Pateti en la taula classificatòria. Aquest fet porta la redacció del RivalPetit a atorgar la qualificació creditícia AAA+ al conjunt de la premsa esportiva, pels seus pronòstics sobre asturians i matalassers.

RECREATIVO- VALENCIA   1-1
Empat a poc del Blavència a Huelva contra el degà. Una part per cada equip, i els visitants que mantenen el liderat per indignació dels seus aficionats que ja malden de ràbia per poder escridassar-los, insultar-los i vexar-los com tant els agrada fer.

SEVILLA- MÁLAGA   0-1
Er Mehó Equipo Der Mundo perd poc a res en un apassionant derbi andalús. 90 minuts d’insults, tanganes, cinc targetes gorgues, una vermella directa i demés experiències habituals d’aquest tipus d’esdeveniments.

VILLARREAL- AT. MADRID   4-4

Partidàs al Madrigal, on els Germans de la Pampa van escombrar el Pateti del camp com si els matalassers formessin part del sector del totxo espanyol. Tanmateix, els visitants van aprofitar totes les seves ocasions -sí, les quatre- i amb un Simao sensacional van aconseguir arrencar un punt jugant amb deu. L’única llàstima del partit, a més del dispendi de gols, és que el de la 13 no el pogués veure en trobar-se encara enclaustrat redactant la segona part de la crònica de l’última jornada de la Champions. Fonts properes a ell m’han assegurat que es va quedar encallat en el Shaktar- Sporting, i que des de fa dos dies ni menja ni dorm i només és capaç de repetir amb la cara angoixada les següents paraules: “uefa, uefa”.

MALLORCA- ESPAÑOL   3-0
Robu a l’Apañó en el derbi pancatalà resolt a favor dels interessos d’Angela Merkel i en contra dels de Juan Antonio Samaranch. Si aquesta circumstància es repeteix en la melé de reunions en què els propers dies els nostres mandataris miraran de repartir entre tots l’empastifada de la banca, anirem bé.

NUMANCIA- RACING   2-1
Partit de dibuixos animats a los Pajaritos entre dos equips del nord, nobles, rocosos i sòlids. Concretament, ens referim als dibuixos animats perpetrats als països integrants del Pacte de Varsòvia. Un penal al descompte havia donat l’empat als racinguistes. Se les prometien felices, coma, molt felices. De fet, no és descartable que el peculiar bíped que presideix la comunitat autònoma càntabra estigués emetent exabruptes a crit pelat quan els sorians, a l’últim sospir, van aconseguir el gol de la victòria.

MADRID- ATHLETIC   3-2
El Millor Equip de l’Univers realitza una galàctica exhibició de senyoriu contra Un Cas Únic En El Futbol Mundial. Des de jugar amb rivals lesionats al terra a veure l’entrenador cel·lebrant un gol amb botifarres a la banqueta rival passant pel clàssic regal arbitral. Del matx, cal destacar que Sergio Ramos va restar castigat a la banqueta, i que tot i així va aconseguir tenir més presència al camp que El Que Nunca Aparece, Pero Aparecerá Porque Siempre Lo Hace. Pel que fa als visitants, cal remarcar la rebelió en marxa contra l’absolutament mediocre junta directiva que presideix Macua, i que ha provocat un atac d’histèria en el redactor del diari monàrquic i nacionalista El País Eduardo Rodrigálvarez que no té desperdici.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut