Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Reumantada al Bennabéu

|

- Publicitat -

9 de la nit al Santiago Bennabéu. Ambient de les grans ocasions. Només una remuntada èpica pot col·locar el Millor Equip de l’Univers als vuitens de final de la Copa de Su Majestad el Rey. El 3 a 2 de l’anada no ha deixat alternativa a l’entrenador blanc, que en la jornada de lliga precedent s’ha vist obligat, davant la importància de la cita, a reservar el Más Listo de la Clase, el que nunca aparece, pero aparecerá (siempre lo hace).

El set blanc està especialment motivat. No és només que la Copa és l’única competició que li falta: aquests dies l’Europa futbolística està pendent de la concessió de la Pilota d’Or al millor jugador de l’any, i Raúl és l’autèntic tapat de la designació. Pel que ha pogut saber la redacció del RivalPetit de fons de tota insolvència, tot i que el set blanc no apareix a la llista oficial el seu amic Xavi li ha ofert una cadira de revenda amb la qual el millor jugador espanyol de tots els temps sorprendrà el món.

Publicitat

Però abans que tot això succeeixi, Raul ha de tirar del carro. Com sempre. Al davant, els defenses del Real Unión de Irún, un segona B amb totes les de la llei. L’astre blanc tira del carro amb totes les seves forces. Un i altre cop aixeca el partit amb el seu repertori de gols. A poc d’arribar al final, el Siete no només fa un gol memorable que dóna la momentània classificació als blancs, sinó que fa una cel·lebració encara més memorable, talment com si en un partit en el que juga Saviola hi hagués alguna cosa en joc que permetés cel·lebrar un gol. I si és de Copa, ni t’explico.

Lamentablement, la subversió basca executa amb èxit un atemptat a les acaballes del partit, trencant el clímax d’una nit màgica, posant de manifest el llindar de les aspiracions d’un equip liderat per Raul i produïnt una situació manifestament indesitjable. La remuntada acaba en reumantada. Davant d’això, la redacció del RivalPetit té tres propostes:

1- Denúncia del jugador irundarra Eneko Ramos per ultratge a España i a la bandera.

2- Il·legalització del Real Unión de Irún.

3- Seguint els usos i costums dels indígenes del país que tan bé representa el líder del braç polític dels GAL per tal de fer-se fotos a les cimeres internacionals, repesca del Más Listo de la Clase per la present edició de la Copa del Rei, concedint-li la possibilitat de ser alineat amb tots els equips participants fins aconseguir que sigui ell qui alci la Copa que tant mereix. Si cal, es pot esmenar la llei de memòria històrica per donar cabuda al 7.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut