Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Jornada 18: Nova remuntada del Barça

|

- Publicitat -

OSASUNA- BARÇA 2-3
El Barça de Guardiola, Laporta, Cruyff i Txiki -no necessàriament amb aquest ordre, però sí necessàriament amb aquests noms- guanya a Pamplona amb una nova remuntada contra un Osasuna millor que l’esperat, ampliant a dotze punts la distància amb els seus perseguidors. Bojan i Busquets van aprofitar el partit per adquirir experiència, quelcom que és bò pels catalans, i vem poder veure Iniesta jugant al mig del camp -la seva posició-, on és un autèntic luxe.

En l’apartat negatiu de la setmana, el RivalPetit destaca 1) l’indignant victòria culé a la Copa davant el pateti que suposa més càrrega de partits del tot inútils per un equip que hauria de centrar-se en els títols de veritat, 2) fa esment de la pallissa que un grup de boixos nois va donar, imbuït pel discrus en la matèria de Berlusconi, Sarkozy i Corbacho, a un equip d’immigrants i 3) es fa ressò d’unes declaracions de Piqué al diari Público en què assegurava que el seu ídol d’infància era Fennando Yerro.

DEPOR- SEVILLA 1-3

Victòria del Sevilla a A Coruña amb un jugador menys, en una setmana marcada per la cel·lebració del gol de Kanouté a la copa mostrant una samarreta pro-palestina. Des del RP ens sumem a la premsa ultra-nacionalista espanyola així com als elements nacionalistes espanyols de la premsa esportiva catalana amb el seu discurset sobre no barrejar política i esport -així com a la proposta de nova llei de l’esport del PSOE-GAL, que pretén impedir apologies de la violència tals com entrar estelades als camps-, així que esperem que algun demòcrata com-il-faut li missilegi la casa a l’excel·lent davanter del Sevilla.

Publicitat

NUMANCIA- GETAFE 2-0
Apassionant partit després del qual les accions de PRISA cotitzen per sota dels 2,5 euros després d’haver arribat a 12 fa menys d’un any, en un camí que recorda d’allò més el seguit per Ronaldinho després de guanyar la Champions amb el Barça. Esperem, això sí, que no aparegui Berlusconi a rescatar-los.

SPORTING- VALLADOLID 2-1

Nova victòria de l’Sporting de Preciado contra el que en ocasions va ser anomenat com l’EuroValladolid de Mendilibar. Amb l’objectivitat que dóna no només no estar a favor de cap dels dos equips sinó no tenir cap altra informació sobre el matx més enllà del resultat, cal cel·lebrar que queda una jornada menys pel final de la lliga de les estrelles.

AT. MADRID- ATHLETIC 2-3
Victòria de l’Athletic de Kaparrotz al Calderón, tot aprofitant el bon estat de forma de Llorente, la poc callada feina dels cretins de la premsa esportiva madrilenya contra l’entrenador matalasser i un golàs de Koikili, l’Oleguer de l’Athletic, és a dir, gran persona millor jugador, bò pel país.

VALENCIA- VILA-REAL 3-3
Empat a tres en un derbi blavencià que, tenint en compte les relacions entre els locals i Bancaja i el fet de tenir un estadi a mig fer que pretenen pagar venent pisos, bé podria ser l’últim que veurem en una pila d’anys. Un penal de Joaquín i més concretament del que la premsa anomena “el duende de Joaquín” en els últims minuts va permetre acabar la merescuda remuntada dels visitants, que segueixen passant el via crucis de cada any per aquestes dates.

BETIS- MÁLAGA 1-2

Derbi andalús, futbol total, el deliri a les grades, expulsions, pèrdues de temps, patades, agressions, insults, uns recull-pilotes que reclamen a crits els cohets israelians i, en fi, dos equips simpàtics controlats per Ruiz de Lopera i la família Sanz. Al final, esperança pels que maldem per veure un altre descens del Betis.

ESPAÑOL- ALMERÍA 2-2
L’Apañó de Mané segueix millorant, però no guanya un partit ni a la de tres. Aquesta setmana, empatet a casa en un derbi entre filials oficiosos del Madrid marcat pels exabruptes racistes contra Uche i Khameni de la parròquia perica, fent honor al seu historial democràtic que esperem puguin ampliar properament des de Cornellà, Eibar, Alacant i altres localitats.

RACING- RECREATIVO 1-1

Empat a poc en un partit disputat de poder a poder entre dos equips els noms dels quals comencen amb “erre” de ranci, de rocós i de rude, i que suposa un punt d’or que pot valer el seu pes en or a final de temporada. Ara bé, caldrà que l’or valgui molt per justificar el patiment inflingit als assistents al matx durant els 90 minuts.

MALLORCA- MADRID 0-3

Victòria del Millor Equip de l’Univers contra un Mallorca en caiguda lliure i una situació més penosa que un article d’un bocamoll espanyol sobre el conflicte d’Orient Mitjà, especialment si està escrit des de la perspectiva d’un fanàtic futboler en favor de qualsevol dels dos bàndols. Tot i la victòria blanca, les bones notícies s’han acumulat aquesta setmana en què hem pogut llegir que Cannavaro, que es veu que segueix jugant a futbol tot i que alguns pensàvem que no existia sota el sol que fos capaç de desincrustar-lo del pal del Camp Nou contra el que va picar en el segon gol dels bons, té opinions similars a les de Su Majestad la Reina en matèria homòfoba i probablement similars a les de la seva parella sobre la Mafia -veure cas Griffith-. A més, hem pogut constatar els beneficis de l’aposta dels nacionalistes espanyols per centralitzar tots els vols en un sol aeroport i, per últim, el Más Listo de la Clase va delectar en el seu partit 500 amb un gol galàctic que esperem li garanteixi la titularitat pels propers 500 partits.

Per últim, el RivalPetit comunica que demà Dimarts serà presentat en públic el nou fitxatge de la redacció, que en aquests moments es troba amagat en un hotel de cinc estrelles de la ciutat de Barcelona amb els seus disset managers tots ells residents a diferents paraïsos fiscals.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut