Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Jornada 23: La Lliga es posa emocionant

|

- Publicitat -

VALÈNCIA – MÁLAGA 1-1

Publiquem amb només un dia de retard la crònica d’aquesta gloriosa jornada de Lliga on, a tenor del que es diu (més aviat es crida, copeta de Veterano en mà) per les tertúlies esportives, la lliga s’ha omplert de nou d’emoció. Comencem doncs amb aquest dolorosíssim empat a poc al fetge perpetrat a Mestalla, un dels sis (6) emocionantíssims empats d’aquesta, la vostra lliga, Lliga de les Estrelles.

BETIS – BARÇA 2-2

Si llegim la premsa esportiva nacional de la Nació de Madrid, l’ensopegada del Barça davant dels temuts recull pilotes del Betis sembla posar més emoció a la Lliga de la que hi haurà davant de les oficines tancades amb pany i forrellat del Banc de Santander ara que el nostre conciutadà i Espanyol de Bé Emilio Botín ha decidit muntar un corralito, suposem que sense altre objectiu que divertir-se, vist que el seu banc és (això diuen, no?) la joia de la Corona del Sistema Bancario Más Fuerte Del Mundo Amén De Ganador De La Última Eurocopa. La veritat és que, per dir-ho a la manera de l’amic Popota, tant la Lliga al roig viu, com el Sistema Bancario Más etcètera, són bàsicament com els Reis Mags: els pares.

Publicitat

ATLÉTICO – GETAFE 1-1

Duel de la Comunidad de Madrid que no va consistir, en contra del que molts esperàvem vist el context geogràfic i moral, en una successió de brutes maniobres d’espionatge i guerra de bandes tout court entre camarilles polítiques, però en qualsevol cas no va ser una cosa bonica de veure.

DEPORTIVO – OSASUNA 0-0

Emocionant empat a res entre dos equips rocosos, ben plantats al camp, en un partit en el qual les defenses es van imposar alzzzzzzz zzzzzzzzzzzz…. L’important d’aquest partit és que es va jugar a Galícia, terra que, a més d’haver donat grans prohoms a la Patria Espanyola, ha reelegit sistemàticament un ministre franquista fins que la biologia ho ha permès, el que no deixa de ser divertit tenint en compte les declaracions dels demòcrates detodalavida quan decideixen anar-se’n a predicar a Veneçuela.

ESPAÑOL-SEVILLA 0-2

En aquest blog sempre se’ns ha acusat, creiem que injustament, de ser hostils a la causa perica i d’aprofitar les (és inútil negar-ho: nombroses) cites amb el ridícul de l’equip blanc i blau per regirar el dit a la llaga i fer befa de les desgràcia alienes. RivalPetit, empès sempre per l’ecumènica voluntat d’allargar la mà als digníssims rivals de l’altre costat de la Diagonal del Llobregat, vol desmentir aquestes acusacions i per això s’enorgulleix de publicar (finalment) una bona notícia per a tots els españolistes: un cop assolit l’últim lloc de la classificació, ja és oficialment impossible continuar rodolant classificació avall.

NUMANCIA – MALLORCA 0-1

Poc a res entre dos equips que vesteixen de vermell i negre, un vespre de principis de febrer, en l’incomparable marc de l’Estadi de Los Pajaritos. Si els metges que van desconnectar Eluana haguessin conegut aquesta al•legoria tan esgarrifadorament fina de l’Infern, potser s’ho haurien pensat dos cops abans de portar la contraria al paio que mana al Vaticà.

ALMERIA – VALLADOLID 3-2

Intolerable despilfarro de gols en un partit que ho tenia tot per seguir la tònica empatadora, rígida com un pla quinquennal, com un hivern dels d’abans, d’aquesta jornada de lliga. Al final tres punts, que pel que li serviran, l’Almeria bé podria cedir

RACING – VILA-REAL 1-1

Els Germans de la Pampa s’enfonsen cada cop més en la mediocritat i força hauran de canviar la seva actitud si volen evitar el Guantànamo futbolístic de la UEFA.

SPORTING – MADRID 0-4

La il•lusió torna a brillar als ulls del madridistes, la imponent victòria al Molinón, els 4 gols marcats per l’equip, dos dels quals d’Ell, El que estira la carreta, un de xilena i l’altre després de deixar assentats a terra dos rivals a la frontal de l’ària, amb un potent xut a l’escaire… No, és broma: van ser dos gols com els de sempre, recollint un rebot a dos metres de la línia de gol. Tot això, no obstant, no és res comparat amb el que havia de passar al dia següent: amb un José Maria Aznar convidat a la COPE… al programa d’esports. Un cop allí l’ex-president del govern es va oferir a qualsevol que el volgués recollir, preferentment Florentino, per a una candidatura per a la presidència del Millor Equip pels Segles dels Segles Amén. Creiem que finalment és possible somniar en una candidatura conjunta Florentino-Aznar-Carlos Sainz a les properes eleccions per a la presidència de Mòrdor.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut