Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Jornada 28: La llei de (el de) Murphy

|

- Publicitat -

BARÇA- MÁLAGA 6-0
Talment com si d’una patrulla de mossos ecosostenibles i lilo-pacifistes es tractés, el Barça de Guardiola passa per sobre del Málaga recuperant el seu millor futbol. La victòria, emperò, queda amortiguada per les lesions de Touré i Iniesta, que arribaran justets a l’eliminatòria contra el Bayern. Tanmateix, el Barça arriba als últims mesos de la temporada havent fet els deures, líder a la lliga, a quarts de Champions i amb la participació garantida en l’homenatge al Rei que bascos i catalans farem el mes de Maig a Mestalla. Això, i no una altra cosa, és el que és exigible a l’equip: el que vingui a partir d’ara depèn de moltes coses, especialment amb el calendari impresentable que, per culpa de les patxangues de l’equipo de todos el proper mes de Juny, haurà d’afrontar Més Que un Club en els darrers dos mesos. 

MALLORCA- AT.MADRID 2-0
La premsa nacional de la nació de Madrid ha aconseguit el seu objectiu de carregar-se el Vasco Aguirre, i els èxits se succeeixen. A banda de l’eliminació de la Champions contra un equip ibèric, el Mallorca agafa encara més aire i prossegueix llur remuntada.

Publicitat

RACING- VALENCIA 0-1
El Blavencia guanya el seu primer partit després de que el club deixés de pagar els jugadors. El poc a res aconseguit a Santander bé mereixeria que, ja que no cobren, almenys els jugadors rebin un sortit de trajos, corbates i fins i tot sabates, en coherència amb les pràctiques indígenes en la matèria.

VILA-REAL- ATHLETIC 2-0
L’Athletic acaba el Tourmalet de la segona volta amb el dubtós honor de ser l’únic equip que ha perdut tots i cadascun dels vuit partits contra els quatre equips que ocupen les posicions de Champions. Els Germans de la Pampa, per la seva banda, segueixen en la seva línia d’anar sumant, a diferència d’equips grotescament inflats pels mitjans com el Pateti o el Blavència.

NUMANCIA- SPORTING 2-1
El Numancia, en un partit apassionant i disputat de poder a poder, aconsegueix tres punts d’or contra l’Sporting de Preciado, i posa més distància amb el fanalet vermell, quelcom que tots els catalans de bé haurien de cel·lebrar.

DEPORTIVO- BETIS 1-1
Empat a poc entre Depor i Betis entre dos equips que es jugaven molt i que va acabar amb les dues aficions agermanades defensant que s’acabi la lliga d’una vegada o, com a mal menor, que els Mossos s’ocupin de l’ordre públic en tots els estadis de primera.

OSASUNA- ESPAÑOL 1-0
Tot i la derrota en el temps de descompte, l’Apañó manté les seves opcions matemàtiques de classificar-se per la propera edició de la Champions League. La gent simple i ignorant atribuirà a la mala sort les circumstàncies de la derrota que deixa els pericos vuit punts sota terra i en una excel·lent posició per iniciar el compte enrera de deu jornades que ha d’acabar amb una cel·lebració amb confetti i els pericos fora de Barcelona i de primera divisió. Tanmateix, una investigació del Rival Petit ha revelat que la mala sort no hi té res a veure, i que el que succeeix en realitat és una conseqüència de la llei del de Murphy, bonica localitat de Santa Fe on va néixer el mister perico, Mauricio Pochettino. Seguirem informant, i ho farem amb plaer, de les venideres evidències empíriques de la Llei del de Murphy.

GETAFE- RECREATIVO 2-1
Clàssic partit dels que fan afició, però afició per les bitlles o per lligues de no més de 16 equips. Els madrilenys s’acosten a la permanència després d’una crisi més perllongada que l’estafa del finançament, i el Recre es manté a la zona que li correspòn.

SEVILLA- VALLADOLID 4-1
Amb un excel·lent Hat Trick del no menys excel·lent Kanouté -jugador que el Rival petit promociona per ocupar el forat que va deixar Larsson al Barça-, el Sevilla augmenta a onze punts la seva distància amb la zona UEFA, fet que permetrà un final de temporada emocionantíssim pels andalusos, especialment per la situació del Betis.

MADRID- ALMERÍA 3-0
Contra un Almería delmat per les baixes causades per la senyorial i elegant política de cessions del Millor Club de l’Univers, el Madrid de Juande segueix sumant liderat per un rejovenit Raúl. Contra els d’Hugo Sánchez els blancs comencen un seguit de partits contra els nombrosos filials pirates que tenen desperdigats per la lliga de les estrelles, fet que permet pronosticar noves emocions i ingesta massiva de substàncies psico-actives i estupefaents a les redaccions dels mitjans nacionals de la nació de Madrid.

Signat: Popota

Publicitat

Opinió

Minut a Minut