Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El camió de les escombraries recull per error el nocturn d’esports de Catalunya Radio

|

- Publicitat -

Segons ha pogut saber la redacció del Rival Petit, un camió de les escombraries de titularitat municipal es va endur ahir per la nit el minoritari i alternatiu programa d’esports nocturn de Catalunya Radio. Fonts municipals atribueixen el fet a un “error humà”, i han presentat les oportunes disculpes a Catalunya Radio, a la Corporació Catalana de Radio i Televisió i als periodistes afectats per l’error.

José Ramon Guer, l’operari responsable de l’incident, mirava d’explicar el seu error: “vaig veure aquell munt de fems, l’olor, les rates…”. “No és per buscar excuses”, va seguir, “el que passa és que em vaig despistar”. “En aquests moments estic molt abatut i demano perdó pel meu error, i espero que no torni a passar”, va acabar mentre un company li rodejava les espatlles amb una abraçada plena de companyerisme i li deia “al loro, que potser no vas ser tu el que es va equivocar”.

Publicitat

Pere Escobar, que va ser pujat al camió conjuntament amb Emilio Pérez de Rozas, estava visiblement indignat. “En més de 30 anys de carrera professional és el primer cop que em passa, és una autèntica vergonya”. Per la seva banda, Pérez de Rozas estava més calmat ja que, segons afirmava, no és el primer cop que li passa: “m’ha passat tres o quatre cops i la veritat és que, passada la sorpresa, al camió no s’hi està tan malament. Jo almenys m’hi he acostumat”.

El PEPE (Plataforma Espanyolista de Periodistes Esportius) es va solidaritzar amb els afectats, i va reclamar a l’Ajuntament que prengui les mesures necessàries per evitar que es repeteixin uns fets “que sovintegen més del que tots desitjaríem”. En aquest sentit, el consistori no descarta instal·lar davant de Catalunya Radio, així com davant d’altres mitjans no necessàriament esportius, un senyal que indiqui la prohibició als camions d’escombraries de recollir-hi res, i que podria evitar incòmodes confusions.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut