Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Jornada 31: Insert coin, Florentino

|

- Publicitat -

Mentre segueixen les tasques d’investigació dels resultats continguts a la caixa negre del nou projecte galàctic de Florentino nodoyuna Pérez, el Barça de Cruyff, Laporta, Txiki i Guardiola torna a demostrar la seva superioritat i guanya clarament un equip matusser -29 faltes contra 15, amb quatre targetes per banda d’un arbitratge senyorial i elegant que va permetre que Gago, Alonso, Gramos i Garay acabessin el partit- i deixa els nostres enemics obligats a, aquest any sí, abandonar actituts garrepes i, d’una vegada per totes, posar els calers damunt la taula.

Tanmateix, el 0-2 contra la piara no ha de desfermar l’eufòria, doncs al cap i a la fi no només queden set jornades de lliga, sinó que tenim una semi-final de Champions contra un equip gran de veritat. En aquest sentit, la bona actitut dels blau-grana tot i l’allau de patades dels paquets madridistes convida a l’optimisme. Això i, és clar, les pertinents gotes de cruyffisme radical -en paraules de Besa a la crònica sobre la nova victòria al Bennabéu la mateixa setmana en què JC era nomenat President d`Honor provocant el deliri a les redaccions esportives de la premsa barcelonina-. En aquesta ocasió, destaquem la posició d’Alves, així com la supeditació de les estrelletes al grup, visible en les suplències d’uns fora de forma Henry i Iniesta, així com en la feina de Messi.

Publicitat

En els nostres enemics, per contra, es va veure el contrari. Cristiano va sortir dos dies abans del matx a dir que no hi havia diferència entre ell i Messi, més enllà de que Messi té uns companys que juguen per a ell mentre el llepa engominat vindria a ser sabotejat pel baix nivell dels seus companys, que no estan a l’alçada tot i que ahir Piqué i un cop més Valdés el van tornar a deixar en evidència com a la primera volta. Kaká va seguir preparant-se pel Mundial, i els drets històrics van tornar a imposar veure el pre-jubilat Guti i el jubiladíssim Raúl apel·lant a la samarreta i a l‘espíritu de Juanito mentre Benzema es moria de fàstic a la banqueta.

Fins aquí la crònica de la jornada, aprofitant a) la irrellevància de la resta de la jornada i b) especialment, el fet de que si ja és infernal fer cròniques de partits de l’Almería o el Getafe amb un ritme normal, no cal dir el que suposa fer-les am el coi de canell de la mà bona amb un guix tan blanc com l’uniforme dels nostres enemics, l’interior més trencat que el cervell de Ramos i, en fi, la mà més inútil i immovilizada que el nou projecte galàctic del Madrid i el seu nou ningunete.

Apartat de consignes: K-A-N-A-P-R-E-N-G-U-I-N!

Publicitat

Opinió

Minut a Minut