Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’ou i la castanya

|

- Publicitat -

En la fotografia adjunta es poden apreciar les abissals diferències que hi ha entre un ou i una castanya. L’Emir tolerant i flexible de Qatar, que és el senyor amb bigoti, s’assembla clarament a un ou. Per contra, el president d’Uzbekistan, poc flexible i poc moderat, recorda clarament a una castanya.

La fotografia correspon al dia 24 de Novembre de 2010 -fa tres (3) setmanes-, quan el president uzbek va visitar el seu moderat i flexible colega qatarí per tal d’establir importants acords comercials entre ous i castanyes. Com es veu a la imatge, el senyor Ou alliçona el senyor Castanya sobre la importància dels drets humans mentre parlen de les seves diferències en aquests àmbits. Tal i com recull la notícia, la visita també va ser aprofitada per enfortir la cooperació d’ambdós estats a l’ONU o l’Organització de la conferència islàmica.

Publicitat

Emperò, en la vida no tot són negocis, i el president uzbek també va tenir temps per fer altres activitats més humanitàries. Entre elles, una visita a la seu de la Qatar Foundation, exemplar organització que lluirà a la samarreta del Barça com cap altre organització excepte UNICEF havia fet mai. El president uzbek va donar signes de flexibilitat i tolerància en elogiar incessantment, talment com si hagués estat alliçonat pel Mágico Faus o pel califa Al Rushei la fundació qatarí i els seus efectes benèfics no només a Qatar sinó a tota la regió.

La Fundació Rival Petit d’amics dels esports de RAC1, el periodisme esportiu i els tamagotxis patrocina aquesta entrada.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut