Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Jornada 24: El Barça s’allunya del descens

|

- Publicitat -

BARÇA- ATHLETIC 2-1
El Barça de Guardiola dóna la sorpresa imposant-se a l’Athletic de Kaparrotz en un matx ple de dificultats. La principal dificultat, emperò, no va ser un solvent Athletic, sinó l’estat d’histèria compartida a parts iguals pel sossi-propietari, els analfabets funcionals de la premsa esportiva barcelonina i el producte més genuí de la combinació dels dos anteriors i que seu al lloc presidencial de la llotja, responsable a més del vergonyós estat de la gespa que, ara que ve la part decisiva de la temporada, més ens pot dificultar les coses.

Passar d’haver guanyat la lliga al Gener a l’espiral de pànic que ha desfermat l’entorn després de les dificultats dels últims partits dels de Guardiola ha de servir tots els bons catalans en general i els bons barcelonistes en particular per no perdre mai de vista on estan els factors clau que empenyen el Barça cap al cim i els que l’arrosseguen a l’abisme, i obrar en conseqüència.

Publicitat

SEVILLA- HÉRCULES 1-0
No descobrim res al parlar de l’emoció intrínseca a tots els partits de la millor lliga del món, amb el seu futbol de fantasia oposat al catenaccio italià i al desordre britànic. Això sí, aquesta setmana les coses s’han sortit definitivament de mare, talment com si fossin el nou home del govern dels millors a Brusel·les tot mirant d’endinyar-li a eta els atemptats de l’11-M com a bon aznarista.

VILA-REAL- MÁLAGA 1-1

Empat a poc al Madrigal en un partit en què els visitants van demostrar que no hi ha rival petit i que el que perdona ho acaba pagant, com molt bé saben tots els sociates de carnet amb lloc de treball a la Diputació -amb perdó per la redundància- que amb una barreja de sorpresa i terror van veure com el Mubarak barceloní, com la mala herba, ha estat capaç de liquidar la carrera política de Montserrat Tura i, de retruc, la dels socialistes barcelonins.

OSASUNA- ESPAÑOL 4-0
Magnífica estrena de mendilibar a Osasuna, amb quatre gols que suposen la quarta derrota consecutiva de l’Apañó. Si bé és cert que només perdent els 14 partits que queden podrien els pericos baixar a segona, també és cert que cap equip com ells és capaç d’aconseguir aquest repte.

ALMERÍA- DEPOR 1-1
Un gol del porter visitant al minut 95 deixa en un empat a poc un partit vibrant, igualat, disputat de poder a poder, amb les defenses imposant-se als atacs, amb tupides xarxes de pivots defensius fent faltes tàctiques, amb les grades vibrant com un ciutadà barceloní davant el simulacre de primàries sociates i que deixa ambdós equips ben a prop del descens.

GETAFE- RACING 0-1
Poc a res del Racing a Getafe en un partit de mala mort amb un poc a res de mala mort, un futbol de mala mort i en general una invitació a preguntar-nos si quan siguem independents -quelcom bastant imminent, tenint en compte el feliç desenllaç del congrés de la imparable Solidaritat Catalana per la Independència- el Barça seguirà jugant aquesta lliga de mala mort.

ZARAGOZA- AT.MADRID 0-1
El Pateti salva el coll de Quique Sánchez Flores amb un poc a res en un matx de l’alçada ètica, moral i intel·lectual d’un debat entre Màrius Carol i un pot de pintura de color rosa cel·lebrat en una piscina omplerta amb els excrements dels lectors del diari GOL i amb intervencions del públic realitzades per redactors del Grupo Godó.

VALENCIA- SPORTING 0-0
Per alegria dels aficionats locals, l’Sporting de Preciado posa fi a la nefasta ratxa de victòries del Blavència i, amb un empat a zero directe al maxilar, s’acosta una mica més a la permanència amb un punt d’or que situa els asturians com a líders de la prestigiosa classificació de màxims empatadors de la lliga de les estrelles.

MADRID- LEVANTE 2-0
Els nacionales del Cristiano s’imposen a un fluix Llevant que es va deixar més que una ex del redactor Urdin-Gorria -o una actual del camarada Ròdia- en una reunió amb aquest pioner de les democràcies mediàtiques occidentaloides anomenat Silvio Berlusconi. Els blancs afrontaran aquesta setmana la seva festa anual de vuitens de final com un petit tràmit sense importància a l’espera de rebre la Décima, la competición doméstica, la Pilota d’Or i la resta de títols que van deixar sentenciats la passada setmana.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut