Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Jornada 12: Jur, jur, Amaiur

|

- Publicitat -

ATHLEEEEEEEEEETIC- BARÇA 2-2
Just empat en un magnífic partit a la Katedral, on un Athletic ple de personalitat i sense shows dels recull-pilotes va posar contra les cordes un barça que va presentar una versió millorada en comparació amb les anteriors sortides de lliga. Només les brometes estúpides dels comentaristes espanyatarres de Canal Pus -“el Barça está en un charco”, “Messi no ha tenido su día”- quan, ens els últims minuts, van sucumbir a l’eufòria després d’anys i anys i anys de matinar i llevar-se ben d’hora ben d’hora per veure com el Barça de Guardiola els percutia un cop rera l’altre, van impedir que els lleons s’emportessin els tres punts.

En qualsevol cas l’Athletic entra, com el tsunami d’Amaiur, a escena, i després dels inicis amb dubtes els homes del Loko semblen encarats cap a la bona direcció. També sembla igualment ben encarada en la bona direcció la candidata sociata a catalunya. Concretament en direcció a Afganistan, on l’operació de pau que en els últims deu anys han desenvolupat les potències democràtiques i humanitàries segueix donant moments de glòria. La proposta del RP és que l’absència de l’analfabeta funcional que es pensa que va estudiar amb una beca de Felipe quan en realitat es tractava d’una beca de la Generalitat sigui degudament compensada amb la seva substitució pel no menys amic de Catalunya Peces-Barba, molt en línia amb la recuperació de fòssils que caracteritza la campanya del que queda del braç polític dels GAL.

Publicitat

RAYO- ERREALA 4-0
L’Erreala segueix amb la seva trampa, i van set jornades, que ha de durar fins fer entrar eta a totes les institucions, com diuen todos los españoles. Almenys, la derrota d’aquesta setmana va ser entre ikurrinyes, en comptes d’altres paratges menys desitjables com els que venen a continuació.

GETAFE- AT.MADRID 3-2
El Getafe s’endú el derbi madrileny amb un home menys davant un Pateti que un cop més va fer honor al seu nom amb una actuació del nivell que caracteritza els esforços estèrils del camarada Ròdia per mirar d’enfonsar el vaixell del cruyffisme independentista que encapçala López Tena a la vegada que mira de mantenir encara més estèrilment els bots salva-vides plens amb més forats que un colador dels partits botiflers que porten 30 anys perdent el temps a la capital nacional de la nació de Madrid. En veritat us dic, amics, que quan siguem independents gràcies a la Soli, entre les mesures imprescindibles a aplicar la primera setmana -ens referim,és clar, a la clausura del Grupo Godó, la publicació del llistat de socis de l’Apañó i la prohibició de circular a taxis sense estel·lada- caldrà constituïr una lliga anti-difamació per posar a lloc els que, com el Dioni de la Franja, Pau Gasol o el camarada Ròdia, han mirat de posar pals a les rodes als autèntics protagonistes de l’alliberament nacional dels catalans.

GRANADA- RACING- ESPAÑOL- VILA-REAL- BETIS- MÁLAGA- MALLORCA- SEVILLA 0
Magnífic homanatge a l’inici de la campanya electoral que gaudim gràcies a la unitat de tots els demòcrates. Un empat a res directe al maxilar en una macedònia que incloïa la Liga Sur, el regionalisme catet o el botiflerisme català en què vem trobar a faltar, per culpa de la defensa del Pateti, la capital  nacional de la nació de Madrid. 

LLEVANT- VALENCIA 0-2
El Blavència guanya el derbi i salva la temporada quan semblava que ho tenia tot més perdut que Teixeira i els seus còmplices al Brasil, provocant que llurs aficionats hagin de patir una espera insoportable per poder destituïr directius, tècnics, jugadors i venedors de pipes. Esperem de tot cor que paguin la irritació amb el PSPV. 

ZARAGOZA- SPORTING 2-2
L’Sporting de Preciado perd dos punts al descompte però segueix en la seva línia ascendent, no debades tant IU com el partit de Cascos poden convertir el bressol de l’espanyolitat en un puzzle de partits al més pur estil anti-espanyol sense respectar els sagrats drets històrics que el Caudillo va deixar en herència al borbó i al PPSOE. 

MADRID- OSASUNA 7-1
Com si ja haguessim superat el tràmit del 20N, els nostres enemics es comporten talment com si estiguessim en ple aznarisme concedint al que queda del braç polític dels GAL el més plausible de tots els arguments, per dir-ho d’alguna manera, que estan emprant en campanya. El diari Marca informa de que 60 milions de xinesos van veure el partir, mentre el seleccionador xinès Camacho va afirmar que el partit no es va passar per cap televisió a la Xina. En efecte el Marca no perd oportunitat de demostrar llur credibilitat, talment com el Dioni de la Franja cada cop que s’allita amb el ppsoe.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut