Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Presoak kalera, amnistia osoa!

|

- Publicitat -

L’extraordinari partit disputat aquest diumenge a la Katedral contra l’irreconeixible Athletic Club de Bilbao del Loko Bielsa, ha tirat per terra un altra parell més de noves campanyes que la brunete mediàtica espanyolista, en aquesta delirant obsessió per desestabilitzar al millor equip de la història, començava a posar en marxa. El gol en període de descompte d’en Leo Messi s’encarregava d’enterrar definitivament les dues incipients milongues d’aquesta setmana 1) Messi nunca ha marcado en San Mamés 2) Messi no marca en liga lejos del Camp Nou.

A la brunete no escarmenten. Els dos hat tricks consecutius de la setmana passada havien liquiditat en un tres i no res la barroera campanya de la crisi golejadora d’en Leo. La posterior martingala, amb l’ajut inestimable de la central orxatera respecte de les relacions d’en Messi amb el bon jan del guaje Villa, va quedar totalment dinamitada amb les declaracions d’en Pep, del propi Leo i de la resta del vestuari. Estem expectants per veure amb quina nova campanya ens sorprendran aquesta setmana.

Publicitat

Deixem per un moment la Brunete amb les seves malaltisses obsessions i permeteu-me que us faci partícips d’una sorpresa inesperada que ens ha alegrat lleugerament la nostra existència. Hem observat -casualment- que el vídeo que vam penjar el passat mes de juliol titulat Sandrusku Rosell primera temporada, que va ser bloquejat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) prèvia denúncia del diari GOL, ha estat desbloquejat, rehabilitat, amnistiat o digueu-li com vulgueu. El cas és que es pot tornar a veure. El vídeo porta l’afegitó “inclou contingut de: CCMA” i també l’anagrama de tv3. Desconeixem si es tracta d’algun procés automàtic o de si algú de la Corpo amb tres dits de front hauria decidit deixar de fer el ridícul exercint de censors. Sembla que a tv3 encara hi hauria gent amb un mínim de cara i ulls. Visca! Que no tot el personal ha de ser com, per exemple, els Canuts o les Garcies Meleros de la vida, home!

Amnistiat doncs el vídeo, com si d’una premonició del que ha de passar a Euskadi un cop superat el parèntesi de la campanya electoral, el restituïm amb tots els honors penjant-lo a continuació i deixant-lo permanentment exposat a la columna lateral dreta del blog del Rival Petit.

 

Desconeixem, dèiem,  si és mèrit de tv3 o d’alguna mena de procés automatitzat, però tampoc descartaríem que els mateixos que van denunciar que el vídeo destrossava la primera temporada d’en Sandrusku i van exigir del departament de comunicació del Barça que demanés la retirada del vídeo, és a dir, els del diari GOL, no ens estranyaria haguessin pogut demanar la rehabilitació del vídeo si considerem el brusc canvi editorial observat les darreres setmanes. En efecte, el diari GOL, conegut també com a BOS (Butlletí Oficial Sandrista) per la seva línia de massatge al president Rosell i de suport incondicional al sandronunyisme, hauria sofert una espectacular metamorfosi. Només a l’edició del passat 31 d’octubre podem trobar titulars que mai hauríem pogut imaginar:

“Acusen el president d’haver participat en una operació de blanqueig de diners a Brasil”
“Un nou cas de corrupció esquitxa Rosell”
“Alianto va comprar una avioneta per un sol dòlar i la va vendre per quatre milions el 2007”
“Toni Freixa de festa a Luz de Gas”
“Didac Lee és soci de Lluís Carulla, un empresari investigat per la Fiscalia”
“Silvio Elías té com a soci a la cadena Duet a José Singla, un home implicat en el ‘cas Pretòria’
“Les empreses controlades pels Bordas tenen set embargaments de l’Ajuntament”
“El responsable de seguretat del Barça és un amic de Rosell de quan estaven a la mili”

No sabem a que respon aquest sorprenent canvi editorial del diari Gol i tampoc sabem si el constant degoteig de noticies comprometedores sobre els negocis del president Rosell estarien incomodant als que fins ara li donaven suport i més concretament als membres més respectables del Cerdanyaberg. Els pericos de can Pelikano s’haurien quedat sols en la defensa aferrissada del sandronunyisme més radical. Uns pelikanos que per defensar la figura del condemnat pel caso hacienda expresident Nuñez son capaços d’escriure coses com aquesta: …al final, hubo quien encontró la posibilidad de implicarlo en una trama de inspectores de Hacienda corruptos de tal forma que han recaído sobre él y sobre su hijo penas de cárcel …

Just en aquest punt escolto de fons el final del debat electoral entres les dos cares de la moneda PPSOE. Una falsa moneda que ens pot acabar liquidant com a poble. Si visqués a Euskadi tinc molt clar que votaria AMAIUR, pero com que tinc la gran sort de viure en aquest petit país on la divisió del món independentista és una de les seves senyes d’identitat, agrairia dels nostres fidels seguidors tinguessin l’amabilitat d’il·luminar-me, un cop descartat el ppsoe i al Dioni de la Franja, si haig de votar Esquerra, abstenir-me o votar estelada.

Gràcies a l’avançada 

blaugrana4

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut