Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Macroenquesta per les eleccions del 20N

|

- Publicitat -

Al Rival Petit, amb la nostra tradicional adhesió a la Sagrada Constitució del Regne d’EspaÑa, Perejil i les Illes Chafarinas i totes les lleis i estatuts d’autonomia que de forma innata n’emanen, ens veiem obligats, amb molt de dolor però amb la vocació de servei públic que ens caracteritza, a trencar “La unión de todos los demócratas” i publicar una enquesta quan falten només dos dies per les eleccions.

Males notícies, però, i és que per falta de pressupost ens hem hagut d’apanyar com hem pogut, i el que havia de ser una macroenquesta ha quedat en quatre preguntes tontes als socis del Barça. En fi, que us poso les conclusions.

Publicitat

En intenció de vot, CiU arrasa amb l’espectacular xifra de 35021 vots, deixant per la resta de partits les escorrialles. ERC obté un grapat de vots; el PPC 1 (un) vot, concretament el votu de Joan Gaspart; ICV també obté un vot, el paio de Sarrià que sempre els vota per fer la conya; i el PSC-PSOE no n’obté cap, ni tan sols de broma. L’abstenció és molt baixa, de només el 10%, però previsiblement quedarà a zero quan els tribuneros indecisos li preguntin al Sandrusku “Què hem de votar?”, en un clàssic moviment de fi de campanya del soci compromissari.

A la pregunta Qui prefereix que sigui el proper president del Govern?, Rajoy, Rubalcaba, Duran Lleida i els paios d’ERC i IU han aconseguit un percentatge del 0%. En canvi, el 100% dels enquestats ha preferit l’opció “Carles Rexach, que farà el mateix que al Barça però al menys repartirem el seu sou entre tots”. Preferència sense gaire fe, segons s’extreu de les respostes a la pregunta Qui creu que serà el proper president del Govern?, perquè tots els enquestats pensen que el proper líder del “Coca-Cola presenta: Reino de EspaÑa® (powered by BCE)” serà Angela Merkel.

Respecte de la situació econòmica, un quart dels enquestats consideren que està “Malament o molt malament, que ho ha dit Rosell, Alexandre” mentre que un altre quart ha dit “Malament o molt malament, que ho ha dit Rosell, Joan”. Un altre quart “Bé o molt bé, que ho ha dit el jaquetes parlant del Barça”, i finalment l’últim quart triple a l’últim segon “Malament o molt malament, que ho ha dit el jaquetes parlant d’economia”. Santiago Niño Becerra no és soci del Barça però ha aprofitat l’avinentesa per dir que en sis mesos estarem tots vivint en coves.

A la pregunta A qui votaràs a les llistes obertes del senat?, el 25,6% dels enquestats ha declarat que no sabia que hi havia llistes obertes, mentre que el 74,4% ha declarat que no sabia que hi havia senat.

A la pregunta Al soci se’l pot enganyar?, Sandro Rosell ha respost que no i el polígraf determina que menteix.

A més, el Rival Petit ha aprofitat l’enquesta per preguntar sobre altres temes que no tenen res a veure amb les eleccions però són de màxim interès pels seus lectors:

Creu que la cara de Santi Nolla és real o és un kit d’ulleres i nas de plàstic?
13,4% real, 86,6% kit de cotillón.

Qui és més botifler, en Popota o en Ròdia?
Popota, 0,5%; Ròdia, 0,3%; són dues cares de la mateixa moneda, 99,2%.

En una hipotètica final de Champions Barça – Urús, qui preferiria que guanyés?
El Barça, 23,9%; l’equip del president del Barça, 76,1%.

Si viatgés al Qatar per conèixer el país, com preferiria anar-hi?
Amb un Airbus d’Spanair, 35,8%; amb un Cessna matrícula PT-XIB de la low-cost Ailanto Marketing per 1€+taxes, 56,8%; amb jet privat, 7,4%.

De quin homenatge blaugrana n’està més orgullós com a soci?
La retirada de la samarreta d’Urdangarín, 19,3%; el nom de Josep Lluís Núñez al Museu, 80,7%.

Flavia Massoli Teixeira o Vanessa Almeida Precht?
Flavia Teixeira, 48,5%; Vanessa Almeida, 51,5%.

Flavia Massoli Teixeira o Ricardo Terra Teixeira?
Flavia Teixeira, 78,3%; Ricardo Teixeira, 21,7%.

Popota, Ròdia, Urdin-Gorria o Més?
Més, 100%.
 

Signat: Més.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut