Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Jornada 13: El Madrid torna a la Moncloa

|

- Publicitat -

BARÇA- ZARAGOZA 4-0
Tràmit del Barça contra el Zaragoza, al que va apallissar com tothom va apalllissar a les eleccions generals. De fet, enquestes no oficials destacaven que en cas de que l’únic rival del PSOE  hagués estat el partit humanista, l’anti-taurí o el pirata el PSOE també hagués perdut, i només hagués pogut guanyar al PSC.
Messi segueix essent excessivament gana, l’equip segueix intractable a casa talment com si amb la nova etapa sandrista, snif, es mimetitzés amb CiU -quelcom que explicaria el seu rendiment fora del Camp Nou, brrrrrrr-. 

VILA-REAL- BETIS 1-0
Pírrica victòria al més pur estil IU del Vila-Real contra un Betis Equós que, tanmateix, va poder cel·lebrar la derrota del Sevilla. 

Publicitat

SEVILLA- ATHLETIC 1-2
Amb el primer negre de la història a l’alineació l’Athletic, com l’abertzalisme, s’imposa a camp contrari voltejant el 6-12 (7-16 amb nafarroa) en un contundent 11-7 (13-10) que deixa el govern dels colons a Ajuria Enea encara més a prop de la seva fi. Els lleons s’acosten a la zona Champions i atrapen els sevillistes, que per més inri van veure com la seva circunscripció era l’única en què el que queda del braç polític dels GAL, amb la jove promesa Alfonso Guerra al capdavant va ser capaç de guanyar, juntament amb la capital de Xarneguistan.

OSASUNA- RAYO- ERREALA- ESPAÑOL 0
Massiu empat a zero que, sí amics, convida a la reflexió sobre les fites assolides per l’independentisme català a la jornada electoral, especialment sobre els que empraran el penós concepte “punt que pot valer el seu pes en or a final de temporada”. 

SPORTING- GETAFE 2-1
L’Sporting segueix creixent i Llamazares i el partit de Cascos es colen al Congreso mentre el retardat de les anxoves que insultava el president Laporta ofereix a l’afició unes imatges satisfactòries d’ell mateix plorant després d’haver-se quedat fora del Congreso. Els de Preciado s’acosten a la zona tranquila, i el getafe segueix acostant-se a la fallida després de que el nou alcalde hagi comunicat que deixarà d’emprar l’ajuntament per fer martingales en negre amb el club com feia el seu predecessor sociata, president de la FEMP i usufructuari d’un modest cotxe oficial de 120.000 euros que el seu substitut ha posat a la venda per 15.000€. 

AT.MADRID- LLEVANT 3-2
El Pateti remonta contra el llevant gràcies a Reyes, la pregunta és si durarà més Rajoy abans de que l’intervinguin des d’Europa o la propera bona ratxa del pateti convenientment inflada per la premsa nacional de la nació de Madrid. 

VALENCIA- MADRID 2-3
El Madrid torna a la moncloa per la porta gran, amb una majoria absoluta superior a la d’Aznar i un penal en contra perdonat a l’últim minut d’un partit que va acabar a l’últim minut d’aquest exercici de subnormalitat democràtica al que els nostres enemics anomenen jornada de reflexió.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut