Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Jornada 15: Nosaltres, Terribas

|

- Publicitat -

BARÇA- LLEVANT 5-0
El Barça apallissa el Llevant amb la mateixa contundència amb què el Govern dels Millets apallissa els catalans la setmana abans de retre visita als nostres enemics. Esperem que la cosa no surti com cada cop que els Millets van a Madrid i en tornen amb les butxaques tan plenes com buides deixen les dels catalans.
Amb els lesionats recuperats i la Champions arreglada, els de Guardiola afronten l’sprint de la lliga amb la grotesca Copa Toyota incrustada al bell mig del calendari, talment com si fos una espècie de Borbó rebent, per gentilesa del bò i millor de l’empresariat català, incloent l’ailantinho, el seu iot arreglat. 

ERREALA- MÁLAGA   3-2
Èpica remuntada de l’Erreala, que retroba les bones sensacions després d’unes setmanes més tristes i improductives que l’acció del goven del PPSOE a la CAB, on ha decuplicat el deute, triplicat l’atur i dividit per la meitat l’audiència de la tele autonòmica, esdevinguda un parc temàtic de tertulians. 

Publicitat

OSASUNA- BETIS   2-1
També a les acaballes del partit, l’Osasuna de Mendilibar acosta Pepe Mel a la cua de l’INEM després de l’enèssim bon partit del Betis sense resultat, fet que ajudarà els dirigents bètics a suicidar-se amb el sistema d’encadenar nous entrenadors. 

MALLORCA- ATHLETIC 1-1
L’Athletic del loko Bielsa es deixa dos punts a Mallorca després d’estrenar, amb un colló al costat de l’altre, el 3-4-3 tres dies després de complir amb les seves obligacions europees. 

AT.MADRID- RAYO 3-1
Els 6.000 milions d’euros que deuen els equips professionals espanyols -5.000 si n’excloem barça i madrid-, comparats amb els seus ingressos anuals de 1.800 M€, han determinat que es vegin partits absurds els Diumenges al migdia per conquerir el mercat xinès. Per comparar, a la NBA, on s’ingressen 3.000 M€ anuals, el deute total de 1.000 M€ ha forçat els propietaris a decretar un tancament patronal per la insostenibilitat del model de negoci, el deliri al cobrador del frac. 

GRANADA- ZARAGOZA 1-0
Poc a res vibrant del Granada contra el Zaragoza en un partit amb poques concessions de cara a la galeria i que serveix de preludi de la setmana del rescat de l’economia espanyola i el Madrid- Barça. Danke, Merkel! 

VALENCIA- ESPAÑOL 2-1
El Blavència es desfà de l’Apañó amb un arbitratge polèmic que va servir als pericos per no parlar de la morositat de la seva directiva i de l’afició de Romaric per imitar Romario -fora del camp-. Els locals segueixen oferint un rendiment exemplar després d’haver-se venut la meitat de la plantilla, per desesperació dels seus aficionats que tanmateix van aprofitar uns minuts amb el partit empatat per escridassar-los. 

RACING- VILA-REAL 1-0
Màxima passió a Santander en un partidàs ple de solidesa, amb pivots, trivots, blocs sòlids, joc subterrani, faltes tàctiques, les defenses imposant-se als atacs i, al final, un poc a res pletòric, talment com si en comptes d’un partit de la lliga de les estrelles ens trobéssim davant un quadre de Caravaggio o un congrés del PSC. 

SPORTING- MADRID 0-3
El Millor Equip de l’Univers sentencia la lliga amb una victòria plena de senyoriu contra el seu arxi-rival asturià. des que Mourinho ha aplicat la tàctica Mariano de tancar la boca la vida li va millor. Tanmateix, en veritat us dic que així com Mariano haurà de començar a parlar i cobrir-se d’oprobi talment com si fos del govern dels Millets que tan generosament ha colat el nacional-catolicisme espanyatarra a les institiucions catalanes, Mourinho encara desconeix que l’èpica lluita de Pep Guardiola per superar el llegat de J.C. inclou l’obligació inexorable de guanyar una lliga remuntant-la als nostres enemics i deixant-los amb la moral més destrossada que la d’un contribuent alfabetitzat després de veure la presidenta del Parlament disfressada de fada o els hooligans convergents blasmant Terribas per fer periodisme exactament igual que fa uns anys ho van fer els hooligans de Montilla.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut