Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Jornada 18: Pacte fiscal a Cornellà

|

- Publicitat -

ESPAÑOL- BARÇA  1-1 
Empat a poc al derbi metropolità, on un cop més el Barça va deixar escapar punts que no tocaven contra l’inepte conformisme del seu president -“l’empat està bé, i cap a casa”-. Mesell, qui sap si encara ebri per la càlida reunió amb la directiva d’ex-Can Ràbia, que va tenir la doble gentilesa de convidar l’expresident , unionista i democratacristià pluriinsultador del Barça Dani Sánchez Llibre i de donar zero entrades a l’afició culer, tampoc va voler jutjar els insults racistes als jugadors del Barça, en la seva línia d’apuntalar el seu lideratge per revalidar el prestigiós premi a les genolleres d’or concedit per la Junta de Extremadura.

L’equip, per la seva banda, segueix inconscientment l’ortodòxia cruyffista-leninista. La consecució de la quarta lliga consecutiva per igualar el llegat del mestre s’ha de fer emulant les seves mítiques remuntades que van ajudar a destruïr la moral del madridisme, i esquivant dia rera dia els èmuls barcelonins de la premsa esportiva nacional de la nació de Madrid, llur victimisme arbitral i llurs campanyes d’eufòria induïda a base de premis absurds i copes Toyota.

Publicitat

VILA-REAL- VALENCIA 2-2
Vibrant empat en un derbi disputat de poder a poder i que deixa les coses com estaven: el Blavència, lluny dels grans; els de la Plana, prop del Pou; la generalitat blavenciana, en fallida; el sistema financer blavencià, a Madrid, i, això sí, la justícia espanyatarra ocupant-se de la trama blavenciana de la Gürtel amb la mateixa intensitat amb què n’esquiva la trama madrilenya.

RAYO- SEVILLA 2-1
El Sevilla cau tot i el fitxatge de Reyes en un partit on l’interès va ser a la llotja, amb la presència del condemnat a set anys exfalangista que presideix els andalusos i el testaferro números dos milions que el mític emprenedor i creador d’ocupació espanyol José María Ruiz Mateos, que sona com a nou comprador d’Spanair, ha col·locat al Rayo.

GETAFE- ATHLETIC- LLEVANT- MALLORCA- ERREALA- OSASUNA- AT.MADRID- MÁLAGA 0
Torna la lliga de les estrelles després de la seva aturada nadalenca, i ho fa per tot lo alt. Emoció, igualtat, fèrries defenses, sòlids trivots, atacs poc inspirats, el deliri a les grades, el deliri a les empreses propietàries de drets televisius i, al final, el preceptiu punt d’or després d’un massiu empat a res.

RACING- ZARAGOZA 1-0
Empat a res que hagués sonat a victòria per un Zaragoza encara més cuer després de caure a Santander per poc a res després d’un partit més repugnant que la lectura de la premsa del règim no-nordkoreà lloant els intents del primer dels espanyols per tapar els delictes de la seva parentela mirant d’endollar-los a l’extranger per poder fugir.

BETIS- SPORTING 2-0
El Betis del supervivent Mel torna amb bon peu i, amb l’inestimable concurs dels recull-pilotes sevillans, suma tres punts d’or contra un Sporting més tovet que la colla de sociòpates botiflers que ens ha entaforat Godó a la llotja del Barça, al Palau de la Generalitat i, en breu, al que quedi de la televisió pública catalana.

MADRID- GRANADA 5-1
Talment com un PP versus PSOE, el Madrid apallissa el Granada i s’allunya al capdavant de la classificació després de l’ensurt de la copa. Els de Llourinho segueixen lluny de la seva millor forma, però per anar sumant de tres en tres a una competició de les característiques de l’espanyola no calen gaires maravelles.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut