Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Jornada 19: Sayonara, Fraga

|

- Publicitat -

BARÇA- BETIS 4-2 
El Barça de Guardiola tomba un excel·lent Betis a la recta final d’un partit en uns minuts màgics en què els gols culés i l’extinció de Fraga, prototipus de feixista esdevingut exemple de democràcia segons els canons de la monumental presa de pèl que hom anomena transició democràtica espanyola, es van barrejar. Mentre els convergents es dediquen a votar al Gobierno allò que el diu abans qualifiquen com a “asfíxia de Catalunya”, el Barça de Guardiola, Cruyff, Laporta i Txiki segueix demostrant setmana rera setmana, xiuli que xiuli i peti qui peti, què és una actitut digna i com es planta cara als dolents en comptes de subordinar-s’hi.

SPORTING- MÁLAGA 2-1
L’Sporting respira i s’acosta a l’Apañó després d’uns últims minuts bojos contra un Málaga que va segueix pagant la factura de l’eliminatòria de Copa contra els nostres enemics. 

Publicitat

OSASUNA- RACING 0-2
L’Osasuna per a casa contra un Racing que es va passejar triomfal pel Reyno de Navarra amb la mateixa facilitat amb què els peperos es passegen per les institucions catalanes on han estat colats pel Govern dels Millets, que segueix donant suport a governs del PPSOE, massacrant els drets socials dels catalans i tocant-se cada nit al llitet tot pensant en un pacte fiscal que té la mateixa probabilitat d’exit que el camarada Més+ de picar-se l’Scarlett Johansson. 

SEVILLA- ESPAÑOL 0-0
En una de les habituals borratxeres de futbol i espectacle que caracteritzen l’Apañó, els pericos sumen un punt d’or després d’empatar a res a Sevilla en un partit més lleig que els vincles del camarada Ròdia amb UDC, el CNI i el Círculo Ecuestre.

AT.MADRID- VILA-REAL 3-0
Després de perdre tot el sistema financer a mans dels madrilenys, el Pateti enfonsa el Vila-Real a la zona de descens amb la mateixa suficiència amb què el Govern del Reino, amb un dèficit del 5,2%, parla del dèficit de la Generalitat Blavenciana, d’un 4,2%, i que si no fos per l’espoli fiscal garantit pel PPSOE que voten els blavencians per impedir invasions catalanes seria deu cops inferior al deute del Reino de España. 

VALENCIA- ERREALA 0-1
L’Erreala passeja el concert econòmic a Mestalla provocant el deliri a unes grades que per fi van poder-se dedicar a xiular i escridassar els propis jugadors, directius i entrenadors, a més dels àrbitres. 

ATHLETIC- LLEVANT 3-0
La segona -la tercera, si tenim en compte el Pateti- lliçó als blavencians sobre el concert econòmic va córrer de la mà d’un inspirat Athletic, que entra a la zona europea amb números excel·lents -quart equip més golejador, tercer menys golejat- i prepara l’assalt al Bernabéu. 

GRANADA- RAYO 1-2
Sòrdida victòria del Rayo a Granada en un d’aquests partits que serveixen per respondre a la pregunta submoral “i si Catalunya fos independent, quina lliga jugaria el Barça?”.

ZARAGOZA- GETAFE 1-1
Partidàs a la Romareda amb una part per cada equip, molta igualtat, solidesa al mig del camp, recital de trivotisme, proliferació de faltes tàctiques i, al final, l’anhelat empat a poc que va dur el deliri a les grades i als propietaris dels drets televisius. Els aragonesos s’enfonsen al fanalet vermell de la classificaciói en qualsevol moment començaran a muntar primàries al més pur estil del braç polític dels GAL. 

MALLORCA- MADRID 1-2
El Millor Equip de l’Univers segueix el seu camí galàctic cap a la consecució del triplet amb una victòria després d’una bona remuntada a Mallorca. Els de Llourinho, amb un arbitratge senyorial i elegant marca de la casa i d’allò més constitucional, aconsegueixen el prestigiós trofeu de campió d’Hivern, fet que ha estat aprofitat per la premsa nacional de la nació de Madrid per començar a cel·lebrar el títol amb el manual d’estil habitual, estil “vamos a jubilar a Zidane”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut