Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Jornada 27: El dit i la lluna

|

- Publicitat -

RACING- BARÇA   0-2
Camp impracticable, rival ultra-violent, arbitratge nacional-constitucionalista, estadi amb mals precedents i victòria contundent del Barça amb dos nous gols de Messi sis anys després de que el mític empleat3 aconsellés a la junta de Laporta que escoltés ofertes pel catalano-argentí. Si haguéssim estat en aquesta línia tota la temporada, el nacional-madridisme estaria encara més cagat.

AT.MADRID- GRANADA 2-0
Només hi ha dues coses pitjors que l’infern de les cròniques dels partits de la lliga de les estrelles: fer-les amb un dia de retard i fer-les amb dos dies de retard, el que fa créixer la sensació d’estar llençant el temps com un convergent a la Generalitat. I, a sobre, sense fotre mà a la caixa.

Publicitat

VILA-REAL- GETAFE 1-2
Mentre els godownies assenyalen enfollits el dit de Godall, el barcelonisme alfabetitzat posa blanc sobre negre els resultats del treball de la junta de l’esquiador a la RFEF. A destacar la deposició intel·lectual d’Escòria, un dels més ferms partidaris de l’arribada de Mou i que encara no ha pogut païr la rancúnia que li va provocar que Laporta apostés per Guardiola i l’encertés de ple`.

OSASUNA- ATHLETIC 2-1
Els lleons perden tres punts a Iruña, fet aprofitat pels curiosos especímens de les diferents sectes anti-Bielsa per treure pit. Ja era hora, perquè amb la temporada de l’Athletic les deuen estar passant canutes…

MÁLAGA- LLEVANT 1-0
Poc a res pel Málaga en un partiTEIXEIRA, el denunciat i investigat president de la CBF, dimiteix de tots els seus càrrecs al Brasil per “motius de salut”, segons ell, “per una campanya”, segons Godotis, i per les múltiples troballes de fiscals i periodistes d’estats civilitzats sobre els seus negocis.

SPORTING- SEVILLA 1-0
Poc a res per l’Sporting en un partiROSELL, soci de Teixeira implicat en pagaments a la filla del cabdill de la CBF, en un curiós cas de revenda d’avionetes, en l’adjudicació de l’organització d’un amistós, segueix sense bada boca sobre el cas, i és que els corralets informatius de la premsa catalaneta -i de la brunete, també silent sobre el tema pels mateixos motius- sempre ajuden: la Llet Nostra, bona per la salut.

ESPAÑOL- RAYO 5-1
Els clubs espanyols acumulen 750 milions d’euros de deute amb Hisenda, i els pericos deuen, entre Hisenda i la resta de proveïdors, més de 150. Per què no somiar? Sí, ja sé que direu que parlar de calers és una cortina de fum per no parlar del partidàs dels periocs i Coutinho, però si als Millets els ha funcionat treure les dades de les balances fiscals per tapar la constitució de l’ANC, per què no s’hi val?

VALENCIA- MALLORCA 2-2
Pintava malament la cosa a Mestalla, amb una plàcida victòria al descans que consolidava els blavencians a la zona Champions, eliminats de la Copa pel Barça i amb un peu a quarts de la UEFA. Per sort, una segona part màgica va permetre als aficionats enfollir i escridassar els seus jugadors i entrenador, acabant el partit amb un empat i una gloriosa mocadorada que va satisfer fins al deliri les aspiracions dels aficionats locals.

ERREALA- ZARAGOZA 3-0
El Zaragoza s’acsta un pèl més al Pou, i continua aplicant amb gran èxit la lògica inherent a la nova contrarreforma laboral que entre els Millets i el Nacional-Catolicisme espanyatarra pretenen endinyar-nos ben endins. De fet, el capità dels aragonesos porta poc més d’un any a l’equip, i aquest any ja l’han expulsat tres cops: productivitat a tope…

BETIS- MADRID 2-3
Segueix el Villarato. En aquest cas, un arbitratge a mesura de l’anti-Espanya plè de regalets al Millor equip de l’Univers amb l’únic objectiu de treure brillantor a la lliga que els de mourinho comanden amb mà de ferro, amb perdó per l’expressió. En qualsevol cas, la mateixa caverna que va manipular les paraules de Godall s’ha encarregat d’aclarir que la sensacional aturada de Gramos a l’últim instant no era penal. Per la seva banda, la caverna blaugrana segueix encadenada al periodisme de bufanda, incapaç d’esbrinar què succeeix a la realitat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut