Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Champions, 1/8 tornada (II): El Reich camí d’Stalingrad

|

- Publicitat -

MADRID – CSKA 4-1

Els de Llourinho superen el cop psicològic inical de veure’s davant un equip blaugrana al Bennabeu i assoleixen els quarts de final de la competició per segon any consecutiu, fita que no es repetia des dels temps de Fernando Hierro perforant turmells pels camps d’Europa.  Els russos, per dir-ne així, acaben fent més pena que un convergent justificant la pepevergència i fan mèrits més que sobrats per a unes vacances pagades a Sibèria sense altra roba que l’uniforme de l’equip, que segons Telemadrid i els bacons més destacats d’entre el ramat porcí brunètic, hauria estat triat pels propietaris de l’equip en homenatge a l’actual directiva de Més Que Un Club, per admiració a les seves practiques cada cop menys secretes i perfectament homologables pel Kremlin. El cas és que els russos no fan honor a la seva condició de Club Esportiu Central de l’Exèrcit i aquest cop la Blau Division els passa per sobre, sense que hi hagi un camarada Stalin per enviar-hi més i més homes i apropant-se així a la fatal col·lisió final amb la Columna Macià-Companys.

Publicitat

CHELSEA – NAPOLI 4-1

Un nou episodi tragicòmic torna a planar sobre Stamford Bridge durant els 90 minuts i fins a la darrera alenada de la pròrroga, davant el més que merescut patiment del públic local i l’evident nerviosisme d’un Abràhamovitx que veia una nova tona de petrorrubles a punt de consumir-se a mans d’uns  sudeuropeus emergits d’un pantà de delinqüència políticoempresarial, un cop més.

INTER – OLYMPIQUE 2-1

Bojan Krkic se li reapareix a l’Inter per consumar la seva venjança estrafet en un negre de metre noranta i elimina els odiosos nerazurri amb un altre gol al darrer minut que aquest cop puja al marcador per mostrar al Pateti milanès la dolorosa altra cara de la veritat. Aquesta eliminació del club representatiu del segment més repulsiu dels milanesos coincideix amb la fallida econòmica i mort clínica del club emblemàtic de l’escòria orangista de Glasgow, els Rangers. Seguirà l’àrea metropolitana de Barcelona el seu camí històricament aliniat amb les avantguardes europees, amb els corresponents efectes purgants a la ciutat de Cornellà? Hi podem somiar?

BAYERN – BASILEA 7-0

Els alemanys fan pagar als suïssos tota la paciència acumulada amb les economies de Tercera Regional europees i fan amb ells el que de més bona gana farien amb aquestes, si interpretem com el senyal d’una bateria que comença a pitar les subtils insinuacions del moderat president del Bayern : “Els traiem de la merda i a sobre els seus clubs no paguen a hisenda”.
 
 
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut