Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El Rival Petit, amb la Corona

|

- Publicitat -

La Divisió de Produccions Audio-visuals del Rival Petit, amb un nivell d’activitat propi d’un tontulià godòtic mirant de justificar la letal combinació de retallades sociòpates i submissió al nacionalisme espanyatarra, torna a les pantalles amb una nova super-producció coproduïda pels camarades Txgrinski i Segon Pal i la col·laboració del blog Maketo.

Amb motiu de la celebració de la sortida del Primer dels Espanyols de l’Hospital en què gràcies a Déu li van poder salvar la vida després de l’atac d’una manada d’elefants salvatges que havia anat a caçar per donar de menjar als espanyols davant la duresa de la crisi econòmica, llencem el hit “No pensis en un elefant”.

Publicitat

Sempre és recomanable afrontar les ensopegades de la vida amb un somriure, i aixecar-se de les trompades amb un somriure i el bon sentit de l’humor inherent al concepte Campechanía. La proximitat dels éssers estimats que ens fan costat als moments difícils, inherent als valors familiars que amb exemplaritat abanderen la Corona i Josep Antoni Duran i Lleida, és un valor que cal promoure contra el relativisme post-modern de tot el que ha succeït a Occident des de 1789. 

Davant l’avantatgisme de les crítiques contra els nostres benefactors borbònics, i fins i tot contra els benefactors dels nostres benefactors borbònics, i fins i tot fins i tot per l’exemplar premsa CT agraciada pels nostres benefactors borbònics des del miracle de la transició, el Rival Petit alça la veu i parla clar i godotià: Nosaltres, amb la Corona!

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut