Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Jornada 38: S’acaba la lliga (i, potser, literalment)

|

- Publicitat -

BETIS- BARÇA   2-2
Guardiola s’acomiada de la lliga amb un empat al Villamarín contra un Betis eufòric per la fracassada temporada del Sevilla. Havent llençat la lliga amb partits absurds fora de casa durant massa fases de la temporada, cal esperar i exigir que la propera temporada, ja amb Vilanova a la banqueta, es corregeixi la dinàmica i Messi jugui més acompanyat.

ERREALA- VALENCIA 1-0
Eméry s’acomiada del Blavència amb una derrota per poc a res a Anoeta, deixant l’equip a Champions i emportant-se al seu cor les escridassades, mocadorades i esbroncades del públic blavencianista, fet que el converteix en candidat idoni per substituïr MAFO com a governador del Banco de España.

Publicitat

RAYO- GRANADA 1-0
Amb gol miraculós de Tamudo, el Rayo salva la pell amb un poc a res contra un Granada que repetirà participació a la lliga de les estrelles provocant el deliri en els titulars dels drets televisius de la lliga.

LLEVANT- ATHLETIC 3-0
L’Athletic acomiada la lliga, que ha acabat amb un punt dels últims quinze i un parcial de 0-11, amb una derrota que classifica el Llevant per la propera edició de l’Europa League, sempre i quan la UEFA passi olímpicament de complir els seus anuncis en matèria de salut financera dels clubs.

GETAFE- ZARAGOZA 0-2
El Zaragoza culmina una remuntada més sospitosa que un paio defensant la salut financera de Bankia i, contra un Getafe amb 8, salva la categoria, sempre i quan els jutjats mercantils segueixin mirant al sostre davant la situació econòmica dels clubs espanyols.

VILA-REAL- AT.MADRID 0-1
El Vila-real, amb un club sanejat i un projecte més que decorós, s’enfonsa al negre Pou de la segona divisió després d’un poc a res contra un Pateti que ha acabat a milímetres d’entrar a Champions, quelcom que potser hagués estat desitjable sobretot si hagués permès un descens dels matalassers la propera temporada.

ESPAÑOL- SEVILLA 1-1
Gran comiat de temporada a Kornellà, amb mocadorada, divisions, ombres sobre la feina de Pochettino, els jugadors sense cobrar i, en fi, tot de circumstàncies que ens fan esperar el millor per la propera temporada. Al final, empat a poc contra el Sevilla de Michel, que culmina una temporada més mediocre que la feina del catalanisme polític en els darrers 35 anys, i que han culminat amb un auto-govern de fireta, una Generalitat en fallida i una taxa d’atur estratosfèrica.

MÁLAGA- SPORTING 1-0
El Málaga de Pellegrini entra a Champions certificant el descens de l’Sporting que ja s’albirava quan els asturians, contra tota lògica, es van desfer de Manolo Preciado, amb el mateix criteri que empra el Camarada Ròdia quan, en cercles íntims, assegura que “Duran és un actiu polític estratègic de Catalunya”, que “Unió m’inspira força confiança” i, fins i tot, “La Vanguardia és un diari excessivament crític amb UDC”.

RACING- OSASUNA 2-4
Osasuna acaba una temporada excepcional ocupant el liderat en la categoria d’equips bascos, per bé que haven presentat a la Hisenda Foral navarresa una proposta per pagar els seus deutes en terminis que acaben al 2087, que suposem quan quan arribi la sortida de l’euro es convertirà en el 3087. El Racing, per la seva banda, ho viurà des del Pou, amb el cretí de les anxoves a primera fila de la llotja.

MADRID- MALLORCA 4-1
Els nostres enemics acomiaden una gran lliga amb una golejada que deixa el Mallorca de Kaparrotz fora d’Europa i, això sí, amb Bankia en la primera fase d’implosió i ACS, l’empresa del Ser Superior, acaparant titulars del NYT més similars als que el diari de New York va dedicar als escàndols de corrupció de Teixeira que als que va dedicar al Barça de Laporta.
La cel·lebració del títol va servir per començar a cel·lebrar la Décima, per la imminent consecució de la qual només queda un any.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut