Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El no-rescat i els mini vídeos de la final de Copa

|

- Publicitat -

Aquest cap de setmana, finalment, Brussel·les ha cedit a les pressions del govern espanyol que lidera l’omnipresent i hiperactiu president Rajoy, i s’ha vist obligada a concedir l’obertura d’una línia de crèdit de fins a 100.000 milions d’euros per tal d’injectar capital, cas que fos necessari, a algunes de les entitats bancàries del sistema financer més sòlid de la comunitat internacional. Un cop coneguda la notícia d’aquest no-rescat, que la malvada i poc professional premsa estrangera s’entesta en qualificar de rescat, el president Rajoy ha sortit a donar les explicacions pertinents sobre aquest no-mésdeutepúblic d’Espanya i les no-condicions d’aquest préstec i tot seguit ha renunciat a la final del Roland Garros per viatjar a Polònia a presenciar el debut de l’arroja a l’Eurocopa 2012.

Per una vegada, i sense que serveixi de precedent, al Rival Petit no barrejarem política i esport i no entraren a valorar si després d’aquest no-rescat bancari arribarà un no-rescat de país, o si el equipo de todos repetirà victòria després que al partit inaugural hagi deixat en evidencia un cop més al Barca, ja que no només ha desplegat l’habitual joc del toc i toc, sinó que també ho ha fet amb la tàctica del fals davanter centre.

Publicitat

El que sí farem però, és penjar els xurri mini vídeos que per problemes tècnics no vam poder penjar al post anterior, el de la crònica en fred de la final de la Copa del Rei a l’Estadi Vicente Calderón. Vídeos de qualitat dubtosa gravats amb un Iphone 3GS de més de 3 anys, però amb la característica d’estar penjats tal qual, és a dir, amb el so original i sense cap tipus de filtre ni manipulació. Sis talls amb l’alineació de Manel Vic, la xiulada a l’himne, els càntics d’independència i d’EsperanzaHijadePuta, la cançó del elefante que se balanceaba i finalment el tall de l’estelada que vam entrar al camp per gentilesa de l’escorcolladora de la porta 54.
 

blaugrana4

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut